19 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Блогерка Анна Алхім розповіла про операції зі збільшення грудей і розкрила їхню вартість — спецпроєкт ТСН
Блогерка Анна Алхім розповіла про операції зі збільшення грудей і розкрила їхню вартість — спецпроєкт ТСН

Блогерка Анна Алхім розповіла про операції зі збільшення грудей і розкрила їхню вартість — спецпроєкт ТСН

Першу операцію дівчина зробила у Туреччині, другу — в Україні.

Пластичними операціями нині нікого не здивуєш. Хтось лягає під ніж хірурга через нещасний випадок, інші прагнуть впоратися з віковими змінами, а хтось шліфує обличчя задля надання йому привабливішої форми.

У межах спецпроєкту ТСН "Дайте дві", у якому взяла участь 33-річна журналістка ТСН Наталія Гончарова, ми детально розкажемо про всі деталі пластичної хірургії. Блогерка Анна Алхімова двічі робила операції — для збільшення і корекції грудей.

Про операції

Дівчина зізналася, що ідея поставити імпланти прийшла до неї після народження дитини.

"Я переробляла її двічі. Вперше зробила після пологів і потім ще раз, після годування. Так, все добре було. Після пологів вони у мене набрякли, обвисли. Треба було робити після пологів, а до того все було "персик", — ділиться спогадами Анна.

Жінка каже, що чоловік відмовляв збільшувати груди, адже переймався за дружину. Нині йому подобається, але закликає більше не лягати під ніж хірургів.

Анна розповідає, що після першої операції їй боліло ще декілька днів, але після другої, котра була у Дніпрі, біль минув майже одразу і вже на другий день після хірургічного втручання вона поїхала додому.

"Один день мені було дуже погано, а потім на другий день я вже пішла на шопінг, та руки все одно не могла підняти. Дуже-дуже боляче", — зазначає блогерка.

Крім того, каже, що перед першою операцією їй було страшно і вона нервувала, а от наступна минула спокійно.

"Мене не попередили, що всі розмовляють англійською. Ніхто до мене в реанімації не підходив, це була жесть. Друга операція — я взагалі не хвилювалася. Я розплющила очі, зрозуміла, що я можу дихати, що мені не погано, я ворушуся, піднімаю руки. Друга операція — просто кайф", — пригадує вона.

У Туреччину пояснює, довелося їхати, бо в Україні лікарі не бралися за операцію — було чимало складних моментів. Загалом операція тривала чотири години.

"Говорили, що потрібна підтяжка, потім імпланти. У мене був складний випадок, і ніхто не хотів мені робити, а хто погодився, там цінник був дуже космічний — ледь не купити авто. Мені робили якірний розріз, тобто була обрізана шкіра, але молочні залози я не видаляла. Можна видаляти, а можна й ні. Це якось пов'язано з маткою, і в загальному по-жіночому можуть бути проблеми. І соски теж обрізали, їх зменшували, але операція таканайскладнішою вважається", — розповіла блогерка.

Ціна операцій

Перша операція, зізналася Анна, коштувала 4 тисячі доларів США, а друга – 7 тисяч євро. Різницю в ціні пояснює тим, що поставила ультралегкі імпланти.

"Я робила підтяжку. В Україні дорожча операція, ніж за кордоном. Але вони того варті", — ділиться враженням блогерка.

Після операції Анна 6 тижнів носила корсет, знімати його заборонено, адже потрібно, щоб імплант прижився і набув правильної форми. Нині після другої операції минуло до чотирьох місяців і поки що в неї ще є деякі відчуття під час рухів, та з часом це минає.

Відчуття після збільшення грудей і поради

Також блогерка підтвердила, що після двох операцій хоче зважитися ще й на третю, та наразі чоловік і лікар заборонили це робити.

 "Реагують не через груди, мені більше подобається що я, наприклад, можу одягнути майку і буде красива форма. Зараз, звісно, і без бюстгальтера можу ходити… Чоловік завжди перед виходом перевіряє, як я одягнена. Десь потрібно надіслати йому фотографію, ми через це дуже сильно сваримося, і зараз мені через 2 місяці переставлять соски на інше місце, бо через першу операцію вони занадто високо підняті, тобто звичайний купальник я не можу одягнути, бо у мене одразу видно соски", — каже про свої враження після операції Анна Алхімова.

Тим дівчатам, які думають про збільшення грудей, Анна радить робити, якщо дійсно хочеться. Адже, за її словами, жінка повинна відчувати себе в гармонії.

Як відреагувала мама блогерки? 

Водночас мама Ані каже, що донька росла скоромною дівчинкою. Втім, розповідає, груди у неї не росли до 16 років, але коли сформувалася повністю, то мала чудовий вигляд і, на її думку, гарний бюст.

Жінка пригадує, що донька її ошелешила новиною про операцію. Зауважує, що все взагалі починалася із бажання Анни дещо збільшити губи.

"Я її довго відмовляла. Потім пішла в атаку, починала сварити, наводила тисячу прикладів. Але якщо мама каже "ні", то Аня робить "так". Вона все одно робить по-своєму", — нарікає мати Анни Алхім.

Жінка каже, що хотіла поїхати з донькою на операцію, але залишилася вдома з онуком і постійно перебувала на зв’язку. Зізнається, що усі дні, поки Аня була в Туреччині, були для неї напруженими і неспокійними.

"Подивилася, мені її так шкода стало, вся змарніла, бліденька приїхала. Груди сподобалася. Вона в корсеті була, гарні груди", — прокоментувала мама свою реакцію після операції доньки-блогерки.

А от щодо другої операції, то жінка сподівалася, що завдяки карантину доньці не вдасться здійснити задумане. Та в результаті дізналася про оновлення грудей Ані через соцмережу.

"Вона знайшла вихід з цієї ситуації, прооперували тут, я про це навіть не знала. Уже була поставлена перед фактом. Я дізнаюся про те, що вона заміж виходить з Instagram, про те, що вона збирається груди робити — все з Instagram. Вона дуже мало речей обговорює. Це вже такі сімейні справи, а все що для себе, вона вирішує самостійно", — сказала жінка.

Жінка також розповідає і про татуювання доньки. Каже, що сварила за такий вчинок і навіть намагалася змити малюнки з тіла.

"Перші 2-3 татуювання їй звичайно дорого обійшлися. Я змивала, терла. Вона мені брехала: "Мамочко, це тимчасові". Вона обманювала, щоб я менше нервувала, вона знає, що у мене хворе серце, але все одно робить своє. Тато знає, увесь час на її боці. Я один боєць у нас в родині. Коли все добре, мені хочеться, щоб було ще краще", — підсумувала вона.

Автор:
Наталія Гончарова
Источник материала
Поделиться сюжетом