/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Fc6a49f4af4983fbfd8bd13175eb48c26.jpg)
Корейський барбекю ресторан Kim Kimchi відкрили у центрі Києва
Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 194 днів. За цей час ми опублікували вже 16204 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.
У Києві на вулиці Велика Васильківська відкрили другий ресторан корейської кухні Kim Kimchi Korean BBQ. Перший заклад відкрили в ТРЦ Retroville на Виноградарі, ще один – планують відкрити навесні на Подолі. Про це пише The Village.
Заклад співпрацює із корейським бренд-шефом Кісунгом Парком, який переїхав в Україну заради відкриття проєкту з місцевими партнерами, а до цього працював в Італії. Страви корейської кухні у ресторані готують із мінімальним рівнем адаптації. За словами бренд-шефа, вони використовують локальні інгредієнти, але соуси та спеції імпортують з Південної Кореї або готують самі.
Ресторан відкрили у колишньому дохідному будинку купця Апштейна. У приміщенні два поверхи, і 65 посадкових місць. Відповідно до концепції з корейським барбекю, над кожним столом подбали про систему вентиляції для видалення диму.
За дизайн закладу відповідала команда Balbek Bureau архітектора Слави Балбека. У дизайні використовували силікатну цеглу, неонові вивіски, мармурове мощення. Мурали на стінах із фірмовим персонажем мережі Кімом підготував художник Олександр Гребенюк.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F4cdef1b37000b7f1738a23cca08ec750.jpg)
У ресторані можна замовити і приготувати барбекю з ошийком (270 грн за 180 г), вирізкою (360 грн за 160) і свинячими ребрами (270 грн за 250 г). Подають усі позиції з паровим рисом, листям салату, трьома закусками та двома соусами. У меню Kim Kimchi також є смажена яловичина бульгогі (210 грн за 400 г), бібімбап із рисом, грибами та смаженим яйцем (210 грн за 500 г) і курка по-корейськи в пікантному соусі (200 грн за 300 г), фреш-роли з ростбіфом (190 грн), креветки у вершковому соусі (248 грн), кальбітан (160 грн) тощо.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Ff5af51c1b660a90b289f856a8a955b81.jpg)
