Нереально смачний солоний тарт із грушею
Нереально смачний солоний тарт із грушею

Нереально смачний солоний тарт із грушею

Серпень — сезон груш. З цього приводу готуємо дуже смачний солоний тарт із грушею. Український food-блогер Яна Станішевська поділилася супершвидким і дуже постим рецептом приготування небанального десерту:

Нереально смачний солоний тарт із грушею - Фото 1

Готуємо тарт із грушею

Три інгредієнти для тіста:

масло вершкове 125 г

200 г борошна

1 яйце

Начинка:

4-5 груш залежно від розміру

50 гр сиру дор блю

Покроковий рецепт тарта:

Для приготування тіста натираємо на тертці холодне масло, прямо з морозилки, висипаємо борошно і перемішуємо в крихту.

Вбиваємо яйце і швидко замішуємо (до хвилини) тісто в кулю. Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник хвилин на 15-20.

В цей час нарізаємо груші, спочатку на половинки (виймаємо насіння) і нарізаємо вздовж або впоперек (як завгодно) тоненькими шматочками.

Включаємо духовку на 200 °C.

Дістаємо тісто і викладаємо його тонким шаром у форму (я це навіть роблю руками, без качалки).

Зверху викладаємо груші (як на фото) і кришимо зверху дор блю. За бажанням можете спеціями улюбленими присипати.

Ставимо тарт у духовку на 30 хвилин. Все, найсмачніший десерт готовий!


Теги: готуємо вдома, українська кухня, фуд блогери
Источник материала
loader