/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F149%2F3de4bce0749e378f0c219fcef3ba95f7.jpg)
Мариновані Баклажани з Перцем, Язик проковтнеш от Канал ВО! Простые Рецепты
Ділюся з вами рецептом маринованих баклажанів з перцем. Ця пікантна кисло-солодка закуска підійде до будь-якої страви. Її можна приготувати у великій кількості та зберігати в холодильнику. Закуска, дійсно, така смачна, що язик проковтнеш! Сміло готуйте та смакуйте! 
Інгредієнти
- Баклажани - 1 кг
 - Болгарський перець - 1 кг
 - Рослинна олія для запікання - 100-150 мл + 50 мл
 - Часник - 1 головка
 - Петрушка - 2 пучки
 
Для маринаду:
- Вода - 600 мл
 - Кам'яна сіль - 2 ст. л. (з гіркою)
 - Цукор - 6 ст. л.
 - Оцет 9% - 4 ст. л.
 - Рослинна олія - 4 ст. л.
 
								
									Сохранить в:
								
                                        
                                            
                                        
                                    
