25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Принц Гаррі та Меган Маркл відмовили королю Чарльзу III у спілкуванні з онуками
Принц Гаррі та Меган Маркл відмовили королю Чарльзу III у спілкуванні з онуками

Принц Гаррі та Меган Маркл відмовили королю Чарльзу III у спілкуванні з онуками

У стосунках між королем Чарльзом III і принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл напруга лише зростає. Схоже, що родичі не можуть порозумітися та намагаються спілкуватися дедалі рідше.

Герцог і герцогиня Сассекські зменшують і спілкування Чарльза III з онуками. У день народження короля подружжя відмовило імениннику в спілкуванні з Арчі Гаррісоном і Лілібет Діаною навіть по FaceTime.

За словами інсайдера, Гаррі та Меган начебто відповіли відмовою на прохання короля Великої Британії щодо відеодзвінка онукам. Про це, з посиланням на New Idea, повідомляє The International Business Times.

Зазначається, що цей вчинок Меган та Гаррі засмутив короля та затьмарив святкування.

Наскільки стало відомо виданню, Меган та Гаррі не дозволили Чарльзу спілкуватися з онуками у відповідь на те, що до переліку «заступників» Його Величності планують включити принцесу Анну та принца Едварда, таким чином відсунувши Гаррі.

«У них (Гаррі та Меган) лишилося небагато важелів впливу на королівську сім’ю, але вони знають, що Чарльз хотів би підтримувати близькі стосунки зі своїми американськими онуками. Тож наразі є сумнів у тому, чи дозволять герцог і герцогиня Сассекські королю колись знову побачити їхніх дітей», — зазначив інсайдер.

У наближеному до королівської родини колі подейкують, що стосунки з онуками для Чарльза особливо важливі, тому він може піти на компроміс із меншим сином та невісткою. Зокрема, дозволить Арчі та Лілібет носити титули принца та принцеси.


Теги: король Чарльз III, меган маркл і принц гаррі
Источник материала
Поделиться сюжетом