Кінорежисер і колишній бранець Кремля Олег Сенцов боронить Часів Яр
Кінорежисер і колишній бранець Кремля Олег Сенцов боронить Часів Яр

Кінорежисер і колишній бранець Кремля Олег Сенцов боронить Часів Яр

Про це він повідомив у facebook.

Уродженець Криму, український режисер, письменник та активіст, колишній бранець Кремля, який з перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ЗСУ, нині перебуває на Бахмутському напрямку. Він бере участь в обороні Часового Яру, який зараз намагаються захопити російські окупанти.

"Тримаємо Часік", - написав Сенцов та виклав фото.

Фото: facebook Олега Сенцова

На знімку режисер сфотографований на тлі зруйнованої житлової багатоповерхівки.

Олег Сенцов брав участь у контрнаступі ЗСУ, під час чого 8 липня отримав першу свою контузію Олег Сенцов. У вересні під час бойових дій у Запорізькій області режисер отримав другу контузію.

  • 27 квітня в американському Інституті війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення.
  • Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста.
  • 29 квітня заступник керівника оперативного відділу генштабу сил оборони Естонії Тоомас Вялі висловив переконання, що росіянам не вдасться реалізувати мету захопити місто Часів Яр Донецької області до 9 травня. Згодом Роман Погорілий, співзасновник DeepState, повідомив, що Сили оборони стабілізували ситуацію в районі Часового Яру


Источник материала
Поделиться сюжетом