Українка Ангеліна Усанова стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss Eco International-2024
Українка Ангеліна Усанова стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss Eco International-2024

Українка Ангеліна Усанова стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss Eco International-2024

«Міс Всесвіт України 2023» Ангеліна Усанова перемогла на престижному конкурсі краси "Miss Eco International 2024" у Єгипті, який відбувся 28 квітня у Єгипті. Метою конкурсу було привернути увагу до екології та закликати людей дбайливо ставитися до природи.

« Я неймовірна щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць я стану Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення рф в Україну. Сьогодні я радію перемозі і вдячна за підтримку всім прихильникам. Особлива подяка моїй команді, яка в стислі терміни впоралась з підготовкою до конкурсу краси світового рівня», – ділиться враженнями Miss Eco International-2024 Ангеліна Усанова.

«Miss Eco International» вважається одним із найпопулярніших і найпрестижніших конкурсів краси на Близькому Сході. Його головна мета – виявлення красуні, яка стане голосом екотуризму та природоохоронних ініціатив. У конкурсі беруть участь представниці з 85 країн, покликані просувати гасло "Краса заради мети: довкілля".

Костюми Ангелини, створені спеціально для конкурсу, стали нагадуванням про війну. Сукня "Фенікс" символізувала Україну, яка щодня страждає від обстрілів, але продовжує жити, а екокостюм "Світ у вогні" присвячений проблемі лісових пожеж у світі. Сукня увійшла до топ-3 переможниць та вразила журі символізмом.

Корсет сукні прикрашений пластиковими пляшками червоного та чорного кольорів, а також деталями, вирізаними з будівельних трубок. Кожна деталь окремо оброблена вогнем, щоб надати форму та вигляд язиків полум'я. Спідниця "Світу у вогні" виготовлена зі штор та тюлів, на яких надрукований принт із зображенням вогню.

Образ "Світ у вогні", як і національний костюм, створений з ресайкл-матеріалів і розкриває одну з глобальних світових екологічних проблем.

Джерело фото: прес-служба «Міс Всесвіт України»

Источник материала
Поделиться сюжетом