20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Balenciaga випустила сумки у вигляді продуктових пакетів: фото та ціна
Balenciaga випустила сумки у вигляді продуктових пакетів: фото та ціна

Balenciaga випустила сумки у вигляді продуктових пакетів: фото та ціна

Французький модний будинок Balenciaga знову опинився у центрі уваги завдяки своїй новинці – сумці-пакету з літньої колекції. Фото розміщено на сайті бренду.

Читайте також:

  • Бренд Balenciaga представив браслет за 3 тисячі євро у вигляді рулону скотчу (фото)
  • Модний дім Balenciaga представив нову сукню, яка складається із чотирьох футболок (фото)
  • Adidas випустив кросівки у вигляді взуттєвих коробок.

Balenciaga представила сумку Antwerp Medium Tote Bag, прикрашену принтами звичайних харчових продуктів: хліба, полуниці, ягід та зелених овочів. Ціна новинки складає $2,9 тис.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Balenciaga (@balenciaga)

Згідно з інформацією на сайті, сумка виготовлена ​​із чорної телячої шкіри Nappa з вегетаріанським та полуничним принтами. Логотип Balenciaga надрукований спереду та позаду сумки, фурнітура срібна, а ремінь регульований.

Така новинка дуже здивувала користувачів соцмереж. Багато хто не розуміє, як на вигляд звичайний пакет може коштувати майже 3 тисячі доларів. Коментатори зазначають, що за такі гроші можна купити цілий візок продуктів, з яких потім зробити сумку. Українці порівнюють сумку Balenciaga з пакетами відомих супермаркетів і заявляють, що "пакет від АТБ кращий".

Balenciaga не вперше стає об'єктом критики за свої «невиправдано дорогі товари». Однак, як ми раніше зазначали, дизайнери цього люкс-бренду люблять брати звичайні, іноді навіть побутові речі та перетворювати їх на щось недосяжне.

Источник материала
Поделиться сюжетом