/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F193%2F2c433d607bc5db701bd863d8a37c3b8e.jpg)
У Японії українці розпочали курс кулінарних майстер-класів
Громада українців в Японії НПО «Краяни» за фінансової підтримки Японського фонду (Nippon Foundation) розпочала курс кулінарних майстер-класів у Токіо.
Як передає Укрінформ, про це громада повідомила на своїй фейсбук-сторінці.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F193%2F38615745295ff81d17b9e6f04d998f22.jpg)
Перша зустріч відбулася вже на початку травня. Гості майстер-класу навчилась випікати паски за оригінальними рецептами майстрині пані Лідії.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F193%2F6b5cc5dcca8d85cef69301746bf878bc.jpg)
«Дякуємо всім, хто взяв участь у майстеркласі! Чудове спілкування, задоволені посмішки – найкраща нагорода для майстрині», – подякували «Краяни».
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F193%2F83e387fb3ad798edea3d7c9711a5f6f5.jpg)
На наступній зустрічі учасників майстеркласу навчатимуть готувати гречаники.
Нагадаємо, японсько-українська команда центру «Хімаварі» («Соняшник») відкрила в одному з найатмосферніших районів Токіо – Шібуя – кафе «Кокорогото», у якому працюють молоді українці, що знайшли прихисток в Японії.
Фото: Українці в Японії «Краяни» / Фейсбук
