20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відома американська актриса Хіларі Дафф поділилася кадрами домашніх пологів у басейні
Відома американська актриса Хіларі Дафф поділилася кадрами домашніх пологів у басейні

Відома американська актриса Хіларі Дафф поділилася кадрами домашніх пологів у басейні

Американська актриса Хіларі Дафф у своєму блозі повідомила, що стала матір'ю вчетверте. Зірка відмовилася від пологів в клініці та віддала перевагу домашнім пологам у басейні.

У артистки та її чоловіка Меттью Кома народилася дівчинка. Радісною новиною 36-річна актриса поділилася оприлюднивши серію фото з пологів. Кінозірка не приховувала й ім'я, яке вони дали спадкоємиці — Таунс Медоу Бейр.

«Таунс Мідоу Бейр, тепер ми знаємо, чому вона змушувала нас чекати так довго… Вона вдосконалювала ці щічки! Я мріяла потримати тебе у своїх обіймах кілька місяців, і останні 5 днів, за які ми знайомилися з тобою, дивилися на тебе та вдихали твій запах, були миттю чистої магії. Ми всі любимо тебе, ніби ти була тут увесь цей час, красуня», - підписала знімки Хіларі.

Дівчинка народилася 3 травня. З фотографій стало зрозуміло, що пологи пройшли в домашніх умовах. Жінка народжувала у воді, а саме у домашньому басейні. У цей момент поряд з Дафф були акушерка, фотограф та її коханий чоловік.

До речі, Хіларі Дафф та Метью Кома також виховують п'ятирічну Бенкс Вайолет та трирічну Мей Джеймс. Також актриса має 12-річного сина Лука від шлюбу з Майком Комрі.

❗ Варто зазначити, що домашні пологи - це на сьогоднішній день дуже популярна тенденція. Однак, щоб точно знати, чи ви можете народжувати вдома, вам потрібно бути повністю обстеженою акушером-гінекологом і обговорити цю можливість з ним. Основним мінусом домашніх пологів є непередбачені ускладнення, за яких може знадобитися кваліфікована медична допомога.

Джерело фото: instagram.com/hilaryduff

Источник материала
Поделиться сюжетом