20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий фільм франшизи «Володар перснів» зніме Енді Серкіс
Новий фільм франшизи «Володар перснів» зніме Енді Серкіс

Новий фільм франшизи «Володар перснів» зніме Енді Серкіс

Студія Warner Bros. Pictures збирається незабаром зняти новий розділ своєї хітової франшизи «Володар перснів», який отримав назву «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» («Володар перснів: Полювання на Ґолума»).

Головну роль у стрічці «Володар перснів: Полювання на Ґолума» виконає Енді Серкіс, який грав Ґолума у знаменитих фільмах Пітера Джексона, а також Серкіс буде режисером цієї пригоди, повідомляє сайт Deadline.

Раніше Серкіс зняв фільми «Дихай», «Мауглі» та «Веном 2: Карнаж», тож спін-оф про Ґолума буде його четвертою режисерською роботою.

Сценарій цього майбутнього фентезі напишуть Френ Волш та Філіппа Бойєнс, які працювали над трилогіями «Володар перснів» та «Хоббіт», а допоможуть їм Фібі Гіттінс та Арт Папагеоргіу, сценаристи анімаційної стрічки «Володар перснів: Війна рохіррімів», що вийде наприкінці 2024 року.

Пітер Джексон, творець культових трилогій «Володар перснів» та «Хоббіт», буде продюсувати пригоду Ґолума разом з Волш та Бойєнс. Серкіс також буде одним з виконавчих продюсерів цього майбутнього спін-офу.

Прем'єра стрічки «Володар перснів: Полювання на Ґолума» очікується у 2026 році.

Источник материала
Поделиться сюжетом