17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зірка «Надприродного» Міша Коллінз допомагає розміновувати Україну
Як зірка «Надприродного» Міша Коллінз допомагає розміновувати Україну

Як зірка «Надприродного» Міша Коллінз допомагає розміновувати Україну

Голлівудський актор Міша Коллінз, який зіграв янгола Кастіеля у мегапопулярному серіалі «Надприродне», знову прибув в Україну з гуманітарним візитом, щоб допомогти українцям розмінувати нашу територію.

49-річний актор приїхав до Києва у вівторок вранці, поділившись світлинами на головному вокзалі, а також він одразу опублікував в Instagram селфі на тлі зручнованого російського танку, що стоїть на Михайлівській площі.

Після Києва Коллінз, попри небезпеку постійних російських обстрілів, вирушив на Сумщину, щоб на власні очі побачити руйнування, які щодня влаштовує російська армія.

Згодом зірка «Надприродного» поділився у соцмережах світлиною на тлі зруйнованої росіянами української школи зі словами:

Тут була школа, перш ніж російський дрон її зруйнував.

Разом з Мішею до України прибув його друг, сценарист та режисер Даріус Мардер («Місце під соснами», «Звук металу»), який також документує злочини російської армії на території України і ділиться ними зі світом.

В рамках фандрейзінгової кампанії президента України Володимира Зеленського UNITED 24 Коллінз збирає кошти на піротехнічну машину для гуманітарного розмінування, що допоможе в роботі українським саперам. Ціль збору складає 450 000 доларів, і підтримати його можна за посиланням (https://u24.gov.ua/uk/collins_demining).

Щоб привернути увагу світової спільноти до проблеми розмінування українських територій, які щодня загрожують життю та безпеці українців, Коллінз записав відеоролик, де він з'являється у плащі свого героя Кастіеля.

Обов'язково поділіться цим відео зі своїми друзями-іноземцями разом з посиланням на сайт UNITED 24 (https://u24.gov.ua/), де вони можуть стати донорами, щоб допомогти Україні зупинити й перемогти росію та відбудувати зруйновані міста і села.

Источник материала
Поделиться сюжетом