Дейв Батіста повертається у трейлері сиквела фільму «Мій шпигун»
Дейв Батіста повертається у трейлері сиквела фільму «Мій шпигун»

Дейв Батіста повертається у трейлері сиквела фільму «Мій шпигун»

Комедійний екшн «Мій шпигун» отримає продовження під назвою «Мій шпигун: Вічне місто», в якому повернуться головні герої у втіленні Дейва Батісти та Хлої Коулмен. І цього разу їх чекають пригоди в Італії.

Стрічка «Мій шпигун: Вічне місто» («My Spy: The Eternal City»), як повідомляє опис, буде сімейною пригодою, що відбуватиметься в найдавніших та найпрекрасніших містах Європи. Коли хор Софі (Коулмен) виграє можливість вирушити до Італії та виступити для самого Папи Римського у Ватикані, колишній шпигун Джей Джей (Батіста) бачить у цьому можливість налагодити стосунки зі своєю новою падчеркою, тому він викликається супроводжувати групу через венеціанські канали, відомі мости Флоренції та найбільш історичні місця Риму. Натомість він виявляє, що він та Софі стали мимовільними пішаками в терористичній змові, яка може покласти кінець світу, яким ми його знаємо.

Разом з Батістою та Коулмен у сиквелі повертаються актори Кен Жонг та Крістен Шааль, а також до них приєднаються Анна Феріс, Крейг Робінсон та Флула Борг.

Минулого року Батіста знову зіграв Дракса у фінальній частині супергеройської трилогїі Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3», що став одним з найкасовіших фільмів 2023 року. А нещодавно він вдруге втілив антагоніста Звіра Раббана у блокбастері «Дюна: Частина друга».

Цього разу сімейний екшн «Мій шпигун: Вічне місто», режисером якого виступає Пітер Сігал, вийде не в кінотеатрах, а на стримінговій платформі Prime Video. Його онлайн-прем'єра очікується 18 липня.

Источник материала
Поделиться сюжетом