Рюкзак для школи, садочка та міста: як правильно обрати
Рюкзак для школи, садочка та міста: як правильно обрати

Рюкзак для школи, садочка та міста: як правильно обрати

Рюкзак для школи має відповідати низці вимог, оскільки дитина буде носити його щодня, ще й зберігаючи у ньому значну кількість предметів. На що звернути увагу, щоб обрати вдалу модель?

5 факторів, на які слід звернути увагу

На які конкретно фактори та параметри рюкзаків треба звернути увагу при виборі рюкзака?

1. Комфорт і ортопедія

Адже здоров’я – найголовніше. Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite створені з урахуванням потреб і особливостей дитячого організму та сертифіковані німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR. Вони мають запатентовані ортопедичні спинки, які підлаштовуються під природні вигини хребта. Наявність м’яких пружних подушечок суттєво знизить навантаження на спину дитини. М’якенькі та дихаючі S-подібні лямки мають ширину від 5 см та анатомічну форму, завдяки чому правильно лягають на плечі, не тиснуть та не натирають. Нагрудний ремінь фіксує наплічник у найзручнішому положенні. Ущільнене дно – стійке та легко миється.

2. Розмір і простір

Рюкзак повинен бути достатньо ємним, щоб вміщувати підручники, зошити, папки, ланчбокс і, за потреби, ноутбук або планшет. При цьому важливо, щоб він не був завеликим. Не розглядайте моделі «на виріст», шкільний наплічник має підходити за зростом та параметрами дитини. Саме тоді він буде виконувати свої ортопедичні функції. Рюкзаки Kite мають продуману систему внутрішніх розділювачів та кишень для оптимального балансу ваги та упорядкування канцелярії.

3. Матеріал та міцність

Рюкзак повинен бути виготовлений з якісних матеріалів, що витримують щоденне використання і не зношуються. Особливу увагу приділіть наявності міцної підкладки та надійно працюючим застібкам.

4. Стиль і дизайн

Оберіть шкільний рюкзак, який відповідає уподобанням вашої дитини. Цікаве оздоблення додасть мотивації ходити в школу та впевнено почуватися в колективі.

5. Безпека

Переконайтеся, що рюкзак має світловідбивні елементи з усіх видимих сторін, щоб забезпечити видимість вашої дитини на дорозі, особливо в темний час доби.

Яким має бути рюкзак в садочок

Наплічник для малят має бути дуже легеньким та зручним. Дітлахам від 3 років потрібна компактна та майже невагома модель, адже крихіткам ще не потрібно (і не бажано) носити підручники та важкі предмети. Особливу увагу приділяємо яскравому фактурному оздобленню.

Рюкзак для дошкільнят старшого віку повинен бути універсальним та зручним для відвідування гуртків та підготовчих занять. Тут вже обов’язково має бути достатньо місткий простір, ущільнена спинка, S-подібні лямки та нагрудний ремінь. Колекція Kite Kids – це комфортні та якісні наплічники для дітлахів від 3 років.

Як вибрати зручний та стильний рюкзак для міста

Рюкзак для прогулянок містом – наш щоденний напарник, який допомагає завжди бути зібраними та мобільними. Стильний рюкзак за спиною – це можливість мати при собі усе необхідне та насолоджуватися комфортом. Вільні руки – ще один привід взяти з собою рюкзак. 

Обираючи рюкзак для міста, зважте на обсяг, функціонал та дизайн наплічника. Для офіса та робочих відряджень найбільше підійдуть рюкзаки з бізнес-лінійки Kite. Для прогулянок та буденних справ оберіть будь-яку модель з колекції Kite Education Teens, яка найбільше пасуватиме вашому гардеробу та відповідатиме особистому смаку.




Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.

Источник материала
Поделиться сюжетом