Українців запросили на день відкритих дверей у посольстві в Туреччині
Українців запросили на день відкритих дверей у посольстві в Туреччині

Українців запросили на день відкритих дверей у посольстві в Туреччині

Посольство України в Туреччині запросило долучитися до Дня відкритих дверей диппредставництва, який буде проведено разом з Українською спілкою в Анкарі 29 червня.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У рамках заходу відбудуться екскурсія приміщенням посольства, ярмарок, виставка українських художників та фотографа, анімаційна програма для дітей, майстер-клас з плетіння українських вінків, концерт Української спілки в Анкарі.

Також на відвідувачів чекає автограф- та селфі-сесія з письменником, актором та телеведучим Антіном Мухарським, читання книжок «Русофоб» та «Кістяк з Чорнобиля»з Мухарським і концерт Ореста Лютого з програмою «Лагідна українізація».

Реєстрація на подію обов’язкова. Вхід на територію Посольства здійснюється за наявності посвідчення особи. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, у столиці Туреччини відбулися Дні української культури, в межах яких було організовано покази кінокартин сучасного українського кінематографа «Захар Беркута» та «Культура vs війна», анімаційного фільму «Микита Кожум'яка», а також відкрито виставку картин львівської художниці Ольги Довгань-Левицької «Ритуали і квіти». 

Фото: Ольга Будник



Источник материала
Поделиться сюжетом