Дивіться дубльований трейлер фінального сезону серіалу «Академія Амбрелла»
Дивіться дубльований трейлер фінального сезону серіалу «Академія Амбрелла»

Дивіться дубльований трейлер фінального сезону серіалу «Академія Амбрелла»

Нарешті настав час для кінця. Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер четвертого й заключного сезону свого популярного супергеройського серіалу «Академія Амбрелла», який вийде онлайн 8 серпня.

У новому трейлері фінальних серій «Академії Амбрелла» брати й сестри Гарґрівси виглядають дуже засмученими й втомленими, адже їм не вдалося перепрограмувати всесвіт у минулому сезоні. Проте їм нема коли себе жаліти, адже Віктор (Елліот Пейдж) телефонує Бену (Джастін Х. Мін) і попереджає його, що він знищить світ за 24 години. Далі ми бачимо, що до Бена повернулися його щупальця, і Номер 5 (Ейдан Галлахер) каже, що «потрібно це виправити», маючи на увазі черговий кінець світу.

Разом з цим трейлер представляє нових персонажів, яких зіграють зірки серіалу «Парки та зони відпочинку» Нік Офферман та Меган Маллаллі (вони закликають до жертвоприношення), та божевільні пригоди Гарґрівсів у четвертому сезоні, включаючи скаженого Санту, який шмалить з автоматів.

Дивіться дубльований трейлер фінального сезону серіалу «Академія Амбрелла» - Фото 1

Також у фінальних серіях «Академії Амбрелли» повертаються Лютер (Том Гоппер), Еллісон (Еммі Рейвер-Лемпман), Дієго (Девід Кастанеда), Клаус (Роберт Шіен), Лайла (Ріту Ерія) та сер Реджинальд Гарґрівс (Колм Фіор).

Як гадаєте, їм вдасться відвернути кінець світу?

Источник материала
loader