Вийшов новий трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво»
Вийшов новий трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво»

Вийшов новий трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво»

Дивіться новий тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Дюна: Пророцтво» («Dune: The Prophecy») від платформи Max, що буде приквелом трилогії «Дюна» Дені Вільньова. В ньому говориться про те, що чим більше впливу має орден «Бене Гессеріт», тим більше ворогів у них з'являється.

Серіал розповість історію становлення ордена «Бене Гессеріт» — таємної жіночої спільноти, що була створена після Великого джихаду. Завдяки невтомним тренуванням тіла та розуму, членкині цієї організації отримують низку неймовірних здібностей, які використовують для контролю за розвитком людства. Секретна, але потужна сила «Бене Гессеріт» за допомогою селективно-генетичної програми намагається вивести Квісатца Хадераха — суперментата, живий комп'ютер, наділений пророчими здібностями. Для цього орден бажає контролювати якомога більше аспектів життя Всесвіту, а також впливати і вчасно реагувати на різноманітні події.

У серіалі «Дюна: Пророцтво», сюжет якого буде розгортатися за 10 000 років до народження Пола Атріда, головного героя «Дюни», зіграють Емілі Вотсон («Чорнобиль»), Тревіс Фіммел («Вікінги»), Марк Стронг («Кінгсман»), Олівія Вільямс («Корона») та Джоді Мей («Відьмак»).

Прем'єра серіалу «Дюна: Пророцтво» планується у листопаді.

Вийшов новий трейлер серіалу «Дюна: Пророцтво» - Фото 1

Источник материала
loader