"Вона": гурт Mirami презентував романтичний танцювальний хіт літа
"Вона": гурт Mirami презентував романтичний танцювальний хіт літа

"Вона": гурт Mirami презентував романтичний танцювальний хіт літа

Про це "Еспресо.Захід" повідомила промоутерка Галина Гузьо.

Оновлений склад гурту

Новий сингл "Вона" Mirami представляють в оновленому складі гурту, що змінився на початку 2024-го. Відтак кліп до пісні від режисера Артура Попітака став своєрідною візитною карткою нових учасниць популярного тріо: до Тетяни Бек доєдналися Аліна Яремина та Ірина Закалюжна. Саме ж відео зняте в урбаністичних локаціях просто неба.

"Коли писав цю пісню, уявляв собі молоду закохану дівчину, яка вперше переживає емоції любові, - розповідає автор пісні, один із продюсерів дівочого бенду Mirami Андрій Бакун. – Оті метелики у животі, очікування зустрічі, нестримне бажання бути коханою, єдиною. Але водночас і перші дорослі сльози…".

Новий сингл увійде до студійного альбому Mirami

Пісня "Вона" увійде до четвертого студійного альбому Mirami, над яким зараз активно працює група. Нещодавно журнал Forbes Ukraine, за словами Гузьо, відзначив гурт Mirami серед найуспішніших українських музичних проєктів за межами України, оцінюючи кількість іноземних слухачів. Один із продюсерів дівочого бенду Олександр Дуда в коментарі авторитетному виданню зазначив, що польська аудиторія Mirami на Spotify складає 80% (а це – 154 тисячі слухачів щомісяця).   

Новинку уже можна знайти на всіх стрімінгових платформах, почути на радіостанціях України, а на телеканалах і на офіційному каналі групи в YouTube – побачити однойменний кліп.   

  • Раніше гурт KOLABA дав нове життя хіту Алли Кудлай "Красива жінка незаміжня".


Источник материала
loader