Мотиваційні фільми, де головні героїні жінки
Мотиваційні фільми, де головні героїні жінки

Мотиваційні фільми, де головні героїні жінки

Коко до Шанель

Coco avant Chanel

Франція, Бельгія, 2009 рік

Біографічна драма.

Тривалість: 105 хвилин

IMDb: 6,7

Юна Габріель Шанель працює співачкою у провінційному кабаре. Там вона знайомиться з літнім бароном Бальзаном і стає його коханкою. Завдяки цьому дівчині вдається справити враження на французьке світло і знайти себе у світі моди.

 

Вирок

Conviction

США, 2010 рік

Біографічна драма

Тривалість: 107 хвилин

IMDb: 7,2

Безробітна мати-одинак ​​Бетті Енн Вотерс вважає, що її брат Кенні, довічно засуджений за вбивство, невинний. Тому довгі роки свого життя вона присвячує пошукам виправдувальних доказів.

 

Пожежі

Incendies

Канада, Франція, 2010 рік

Військова драма

Тривалість: 130 хвилин

IMDb: 8,3

Двійнята Жанна та Симон знайомляться з останньою волею матері та з'ясовують, що їм потрібно знайти батька та брата, причому про існування останнього вони навіть не підозрювали. Симон вважає заповіт навіженим і продовжує спокійно жити в Канаді, а Жанна вирушає розбиратися в сімейних таємницях за океан.

 

Ханна Арендт

Hannah Arendt

Німеччина, Люксембург, Франція, Ізраїль, 2012 рік

Біографічна драма

Тривалість: 113 хвилин

IMDb: 7,1

Кореспондентка газети The New Yorker їде до Ізраїлю, щоб написати серію статей про спійманого колишнього есесівця Ейхмана, звинуваченого у винищенні тисяч євреїв. Побачене там наштовхує жінку на думки, які в майбутньому перевернуть узвичаєні уявлення про нацизм.

 

Суфражистка

Suffragette

Великобританія, 2015 рік

Історична драма

Тривалість: 106 хвилин

IMDb: 6,9

Змучена побутом дружина та мати Мод Уоттс випадково виявляється частиною соціально-політичного руху за права жінок. Але за можливість почути їй доводиться дорого заплатити.



Источник материала
loader