Помер зірка "Хрещеного батька 2" Джон Епрі
Помер зірка "Хрещеного батька 2" Джон Епрі

Помер зірка "Хрещеного батька 2" Джон Епрі

Про це пише Hollywood Reporter.

Американський актор Джон Епрі, який зіграв молодого Сальваторе Тессіо у фільмі Френсіса Форда Копполи "Хрещений батько: частина II" і батька персонажа Джона Стамоса в серіалі "Фулл Хаус", помер на 84-му році життя. Як повідомив його менеджер Вілл Левін, це сталося 5 серпня.

Епрі помер природною смертю в своєму будинку в Лос-Анджелесі.

Уродженець Нью-Джерсі, він ріс у родині італійських емігрантів. Батьки майбутньої зірки керували невеликим магазином. Після школи він допомагав їм.

Працюючи в барі в Лос-Анджелесі, Епрі познайомився з режисером Френсісом Фордом Копполою та пройшов прослуховування на роль Майкла Корлеоне у фільмі "Хрещений батько" (1972). Відомо, що цю роль зіграв Аль Пачіно. Але Епрі таки потрапив у продовження фільму як Тессіо. За його словами, ця роль стала кульмінацією його кар’єри.

Джон Епрі

Фото: GettyImages

Певний час родина Епрі проживала в Італії і використовувала неаполітанський діалект. Це дало йому можливість говорити італійською мовою у фільмі "Хрещений батько: Частина II".

Епрі виконав роль найманого вбивці у фільмі Стіва Макквіна "Булліт" і зіграв боса-мафіозі в мінісеріалі NBC "Гангстерські хроніки". Актор також знімався у фільмах "Маньчжурський кандидат", "Казки з Темної сторони", у серіалах "Клан Сопрано", "Метт Г'юстон", "Інший світ" і "Фулл Хаус".
 



Источник материала
loader