Плани на відпустку
Плани на відпустку

Плани на відпустку

Комплекс готелю Lujo Bodrum розташований на розлогій території в 12,1 гектара поблизу мальовничої турецької затоки. Ідилічні піщані пляжі, обладнання для водних видів спорту, басейни, фітнес-клуб, спа, концертний майданчик, аквапарк і дитячий клуб — для повноцінного й різноманітного відпочинку світового класу тут є все. 

Плани на відпустку - Фото 1

Багатство кулінарних концепцій готелю насправді невичерпне, тож у гостей немає жодних шансів вибрати ту ж саму страву. В ресторані Shibori вам запропонують паназіатську кухню, включно із суші-баром і приготуванням на грилі робата. Sorriso — це смаки Італії з апетитною домашньою пастою, різото, рибними та м’ясними стравами. El Gaucho — стейкхаус, де мармурову яловичину витримують у спеціальних камерах із гімалайською сіллю. Gaia — егейський ресторан морської кухні, Asma — вишуканий турецький. Opa! у пляжному клубі приймає тільки дорослих і дарує насолоду завдяки чудовому меню закусок і делікатесів. Концепція Koza — від ферми до столу. Secret, створений спеціально для гостей Lujo Edition, пропонує хіти міжнародної кухні. 

Білосніжна смуга піщаних пляжів Lujo Bodrum завдовжки в кілометр поєднує в собі кілька тематичних зон. Escape Beach — для  тих, хто прагне тиші на лоні природи; Joy Beach цікавий всім, хто захоплюється будуванням замків з піску разом зі своїми дітьми; пляжний клуб Oра! Beach Club призначений тільки для дорослих, які обожнюють пляжні вечірки.

Плани на відпустку - Фото 2

Але погляди всіх гостей без винятку приковує пляжний клуб Pier Lotus — пірс у вигляді квітки лотоса прямо в затоці. До послуг любителів активного відпочинку на воді — команда Lujo Water Sports, що допомагає організувати будь-які пригоди. Проїхатися по водному плесу на електричній дошці eFoil, зануритися в морську безодню на Seabob, кинути виклик законам гравітації на флайборді, попрацювати над своєю спортивною формою на падлборді або каяку, відчути адреналін на водних лижах чи гідроциклі, вирушити на катері ловити рибу або відвідати розкішні ресторани марини Яликавак — для команди Lujo Water Sports немає нічого неможливого.

Источник материала
loader