Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени
Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени

Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени

Ніщо так не акцентує на засмаглій шкірі відтінку молочного шоколаду, як правильно розставлені світлові акценти. Зробити їх можна за допомогою спеціальних продуктів для тіла. Деякі з них надають блиску за допомогою дрібнодисперсного шимеру, а інші забезпечують гарну підсвіченість завдяки складу формули.

Beauty-редактор ELLE.UA Олена Бабицька зібрала найкращі засоби для сяйва шкіри, які підкреслять вашу засмагу після відпустки на морі або дачі.

Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени

Чудова суха золота олія Флораль

Олія Nuxe — легендарний французький продукт, який обожнюють і парижанки, і дівчата в усьому світі. Це незамінний засіб у відпустці та після неї — коли вам хочеться підкреслити золотий відтінок шкіри.

Чудова суха золота олія Флораль — це засіб-мультитаскер, який чудово підходить і для обличчя, і для тіла, і для волосся. Одразу після нанесення олія зволожує, надає шовковистості та сяяння завдяки 7 цінним рослинним оліям у складі, надає шкірі рожево-золотистого райдужного сяйва та залишає на шкірі та волоссі делікатний аромат з квітковими нотами. 

Засіб може похвалитися веганською формулою без інгредієнтів тваринного походження та їх похідних, та 96% інгредієнтами натурального походження. 

Мус для тіла з осяянним фінішем Fler Fresh Glow 

Мус для тіла з осяйним фінішем Fler Fresh Glow — корисні вершки для тіла, які божественно пахнуть. Це аромат, який зведе вас з розуму: солодкувата основа з ванілі та кедрового дерева, жасмину поєднується зі стиглими лимоном, апельсином, бергамотом та тропічними фруктами.

Засіб для догляду за тілом швидко поглинається, забезпечуючи зволоження та сяйво шкіри. Збагачений екстрактом центелли азійської та есцином для поліпшення мікроциркуляції крові, він підвищує еластичність шкіри завдяки олії солодкого мигдалю, бісабололу та алое віра. Завдяки своєму прохолодному впливу на шкіру мус є ідеальним засобом після перебування на сонці: дарує приємне відчуття свіжості та полегшення, пом`якшуючи та заспокоюючи шкіру, а також забезпечує осяйний ефект завдяки мікроблискіткам. 

Олія з шимером для тіла&волосс Kiko Milano

Олія з шимером для тіла&волосс від італійського бренду Kiko Milano – ваша помічниця після сезону відпусток, яка дбає про шкіру після перебування на сонці. В її складі працюють олії авокадо, оливи, солодкого мигдалю та кокоса: цей beauty-коктейль робить шкіру дивовижно м’якою, еластичною та гладенькою. Її текстура неймовірно м`яка і комфортна на тілі, наповнена мікроперлами, які робить шкіру осяяною, живленою та м`якою, а волосся блискучим. Класно, що засіб швидко вбирається та не залишає слідів на одязі.

Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени - Фото 1

Молочко для зволоження та сяйва шкіри Smart C Body Milk 

Молочко для зволоження та сяйва шкіри Smart C Body Milk поєднує антиоксидативний захист та зволожувальні властивості. Його формула розроблена для того, щоб забезпечити шкіру гладкістю та захистити від негативного впливу факторів навколишнього середовища.

До складу експерти бренду додали ліпосомований аскорбіл фосфат натрію (стабільна форма вітаміну С), яка надає потужний антиоксидантний захист, екстракт гінкго білоба для тонусу та захисту від старіння шкіри, вітамін Е для захисту клітини шкіри від пошкоджень та їх регенерації, транексамова кислота для освітлення шкіри та зменшення пігментації, чотири види гіалуронової кислоти для глибокого та тривалого зволоження, а також бетаїн, пантенол, олії ши, виноградної кісточки та грейпфрута.

Засоби для сяйва шкіри, які підкреслять засмагу восени - Фото 2


Источник материала
loader