Дитяче Євробачення – 2024 оголосило фіналістів нацвідбору
Дитяче Євробачення – 2024 оголосило фіналістів нацвідбору

Дитяче Євробачення – 2024 оголосило фіналістів нацвідбору

Про це повідомляє Суспільне мовлення.

Отож 22 вересня у фіналі національного відбору за право представляти Україну на Дитячому Євробаченні – 2024 змагатимуться: 

  • Анастасія Бєлібова. 13 років, місто Южноукраїнськ, Миколаївська область.
  • Ангеліна Глогусь. 12 років, місто Тернопіль.
  • Злата Іванів. 10 років, місто Одеса.
  • Вероніка Коган. 11 років, Харківська область.
  • Ілля Коновченко (ILKO). 12 років, родом з Харкова, тимчасово проживає у Швейцарії.
  • Артем Котенко. 12 років, місто Охтирка, Сумська область.

Фото: corp.suspilne.media

 

Фото: corp.suspilne.media

 

"Шість різних талантів. Шість різних тембрів. Шість справжніх всесвітів, кожен з яких палає і довів у зірковій школі, що готовий боротися. Дякую експертній раді за допомогу – цьогоріч баталії були запеклі, за кожного учасника ми сперечалися до останнього. Тож тепер ми з командою маємо максимально розкрити ці діаманти, а вам раджу дочекатися 22 вересня і побачити в етері, як вони сяють на великій сцені", – прокоментувала музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова.

Фінал національного відбору на Дитяче Євробачення – 2024 відбудеться у форматі телевізійного концерту. Переможця відбору визначать за підсумками голосування журі та глядачів. 

  • Ведучими шоу 22 вересня будуть українська співачка, представниця України на Дитячому Євробаченні – 2015 Анна Трінчер, офіційний "голос" конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу Євробачення Україна Анна Тульєва. 
  • Цього року кількість заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення встановила рекорд. Загалом надійшло 309 заявок, з них 272 були від сольних виконавців. Серед них відібрали лонгліст з 15 артистів для участі у літній "зірковій школі". За результатами вокальних прослуховувань та іспиту з хореографії зіркові наставники TAYANNA, Michelle Andrade та Євген Хмара разом із командою Нацвідбору – музичною продюсеркою Світланою Тарабаровою, сонграйтером Євгеном Тріпловим та креативним продюсером Євгеном Котом – обрали шістку фіналістів.
  • Суспільне мовлення транслюватиме фінал відбору на телеканалі та сайті Суспільне Культура, сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та ютюб-каналі Євробачення Україна. 
  • 22-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення вперше в історії пройде в Іспанії. Фінал Дитячого Євробачення – 2024 відбудеться 16 листопада на арені Caja Mágica в Мадриді.


Источник материала
loader