Презентація проєкту «У зустрічі з Ч. Д.» Даші Чечушкової у thesteinstudio
Презентація проєкту «У зустрічі з Ч. Д.» Даші Чечушкової у thesteinstudio

Презентація проєкту «У зустрічі з Ч. Д.» Даші Чечушкової у thesteinstudio

thesteinstudio запускає новий формат резиденцій для художників та художниць всередині студії.

Новий формат виник як ідея не лише створювати виставкові проєкти, а й запрошувати їх авторів резидентами — надавати простір та можливості для роботи. У плані thesteinstudio декілька сольних резиденцій на рік. Першою художницею, що в'їхала у простір, стала Даша Чечушкова. 

Проєкт «У зустрічі з Ч. Д.» Даші Чечушкової народився у результаті перебування на резиденції в thesteinstudio. Мисткиня працювала над анімаційною казкою про чорні діри, використовуючи бетон та бетонні плити, що створювала самостійно. Це перший проєкт нового формату функціонування простору, де художникам та художницям пропонують простір та всі необхідні матеріали і можливості для роботи.

Презентація проєкту «У зустрічі з Ч. Д.» Даші Чечушкової у thesteinstudio - Фото 1

Даша Чечушкова – українська художниця. Народилася в Одесі, була частиною спільноти митців, які жили і працювали на території Одеського судноремонтного заводу № 2 (СРЗ-2). Мисткиня працює з темою співіснування, використовуючи інсталяції та різні медіуми, де її щоденник-записник є центральним елементом.

Для знайомства з проєктом інстують два варіанти:

 — відвідати простір, щоб поспілкуватись з авторкою, поглянути на процес роботи і перебіг резиденції 13 та 14 вересня з 17:00 до 19:00.

— завітати на відкриття та презентацію проєкту, що відбудеться 18 вересня о 18:00.

(не)виставка триватиме з 18 по 22 вересня.

Вхід вільний.

Адреса thesteinstudio: Лютеранська, 6 (в арку та направо).



Источник материала