Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню
Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню

Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню

Ресторан сучасної азійської кухні NĂM анонсує створення спеціального нутрітивного функціонального меню, розробленого спільно зі співвласником закладу, відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікаркою Катериною Толстіковою.  

Результатом співпраці стало меню, яке поєднує в собі найновіші наукові дослідження у сфері харчування та турботу про здоров`я. Страви розроблені з використанням принципів збалансованого харчування та суперфудів, що забезпечують підтримку гарного самопочуття. Крім того, у меню представлені унікальні ф`южн-комбінації інгредієнтів, які дарують незабутній гастрономічний досвід та вишуканий смак. 

Серед меню можна знайти страви з несподіваними, але дуже корисними поєднаннями, а саме гречка з гребінцями, перлова каша з яловичими щоками. Водночас рис з яйцем пашот та лососем, локшина з куркою, боул з тунцем — більш звичні у поєднаннях та відомі у сфері нутрітивного харчування. Ресторан доводить, що проста їжа, як-от різноманітні каші, можуть звучати у стравах вишукано, корисно та смачно. Страви розподілені по трьох фуд-планах, що є зручним для комплексних замовлень, а також для тих, хто рахує денну кількість калорій у спортивних або ж особистих цілях. Зрештою, кожну позицію в меню можна міксувати, а так створювати свій крафтовий фуд-план. 

Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 1

Водночас у  пошуках відповіді на запитання: «Де шукати здорових та швидких перекусів?» — ресторан спільно з VERDE та лікарем Катериною Толстіковою дійшли висновку, що існує потреба створення збалансованого перекусу. Так були створені корисні батончики з вітамінами та природними мінералами, які як дарують енергію, так й підтримують стан здоров`я. У лінійці батончиків представлено три різних смаки: банан-мигдаль, манго-маракуйя та ягідний протеїн.

Презентація нутрітивного функціонального меню та корисних батончиків відбулася 10 вересня, де запрошені гості могли продегустувати кожну позицію та дізнатися секрети створення від шеф-кухаря ресторану та співзасновниці VERDE Аліси Проніної. Замовлення окремих позицій нового меню та фуд-планів можливе в ресторані та на сайті. 

  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 2
  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 3
  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 4
  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 5
  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 6
  • Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню - Фото 7

Источник материала
loader