Актор Майкл Дуглас піднявся на Батьківщину-мати
Актор Майкл Дуглас піднявся на Батьківщину-мати

Актор Майкл Дуглас піднявся на Батьківщину-мати

Американський актор Майкл Дуглас відвідав Музей історії України у Другій світовій війні та забрався на монумент Батьківщина-мати, сфотографувавши краєвид, повідомляє пресслужба музею.

Майкл Дуглас, який також є послом доброї волі ООН, приїхав до Києва на Саміт перших леді та джентльменів. У Музеї йому показали виставку про нинішню російсько-українську війну «Україна — розп’яття».

Майкл Дуглас також подивився центр Києва: йому показали Михайлівський монастир, Володимирську гірку та Андріївської церкву.


Днями фото на фоні Музею війни опублікував Даглас Пірс, засновник британського музичного проєкту Death in June. Цим він проілюстрував продаж платівок на користь українського благодійного фонду Musicians Defend Ukraine Foundation. Вдалося зібрати 8 790 євро.

Музей Другої світової війни від початку повномасштабного вторгнення почав переосмислювати свою концепцію та заявив про демонтаж радянських елементів, — як було сформульовано, «максимальну зміну архітектурного ландшафту». Торік замінили на тризуб радянський герб на «Батьківщини-матері».

  • #Батьківщина-Мати
  • #Музей Другої світової війни

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader