Новий тизер приквела «Декстера» представляє Сару Мішель Геллар та Патріка Демпсі
Новий тизер приквела «Декстера» представляє Сару Мішель Геллар та Патріка Демпсі

Новий тизер приквела «Декстера» представляє Сару Мішель Геллар та Патріка Демпсі

Зірка культового серіалу «Баффі — переможниця вампірів» Сара Мішель Геллар поділилася у соцмережах свіжим тизером майбутнього шоу «Декстер: Першородний гріх» («Dexter: Original Sin»), де вона зіграє одну з ключових ролей.

Події приквела «Декстера» будуть розгортатися у 1991 році у Маямі та слідуватимуть за 20-річним Декстером Морґаном, який вдосконалює свої навички вбивці за допомогою та підтримкою свого прийомного батька Гаррі. Будучи його єдиною довіреною особою, Гаррі навчає Декстера коду, розробленому для того, щоб допомогти йому знаходити та вбивати тих людей, які заслуговують на смерть, уникаючи при цьому потрапляння в руки правоохоронних органів. Це стає особливим викликом для молодого Декстера, оскільки він починає проходити стажування у відділі поліції Маямі.

Головного героя серіалу втілить зірка фентезі «Тінь і кістка» Патрік Гібсон, а його внутрішнім голосом буде Майкл С. Голл, який грав дорослого Декстера. Гаррі Морґана грає Крістіан Слейтер, а роль зведеної сестри Декстера Деб виконує Моллі Браун.

Новий тизер приквела «Декстера» представляє Сару Мішель Геллар та Патріка Демпсі - Фото 1

Новий тизер приквела «Декстера» представляє Сару Мішель Геллар та Патріка Демпсі - Фото 2

Тим часом Сара Мішель Геллар грає Таню Мартін, голову відділу CSI у Департаменті поліції Маямі та боса Декстера. А зірка хітової медичної драми «Анатомія Грей» Патрік Демпсі, якого теж можна побачити у новому тизері, втілює Аарона Спенсера, капітана відділу розслідування вбивств Департаменту поліції Маямі.

Представивши усіх ключових персонажів міні-серіалу «Декстер: Першородний гріх», тизер розкриває, що його прем'єра відбудеться 13 грудня.

Источник материала
loader