«Трансформери: Початок»: молодого Оптимуса Прайма озвучила зірка «Месників»
«Трансформери: Початок»: молодого Оптимуса Прайма озвучила зірка «Месників»

«Трансформери: Початок»: молодого Оптимуса Прайма озвучила зірка «Месників»

В прокат вийшов науково-фантастичний анімаційний блокбастер Джоша Кулі «Трансформери: Початок», де свій голос головному герою позичив відомий голлівудський актор Кріс Гемсворт, який грає супергероя Тора у фільмах Marvel.

«Трансформери: Початок»: молодого Оптимуса Прайма озвучила зірка «Месників» - Фото 1

Мультфільм «Трансформери: Початок» розповідає про походження Кібертрону — батьківщини Автоботів і Десептиконів. Анімаційна картина продемонструє справжнє походження вічного протистояння між Оптимусом Праймом та Мегатроном.

Роль трансформера Оріона Пакса, який стане лідером автоботів Оптимусом Праймом, дісталася Гемсворту, і він далеко не єдиний супергерой Marvel у цій компанії.

Голосом трансформера Д-16, майбутнього лідера десептиконів Мегатрона, став Браян Тайрі Генрі, він же Фастос у фільмі Marvel «Вічні».

Крім того, колега Гемсворта по франшизі «Месники» Скарлетт Йоханссон, відома як Чорна вдова, подарувала свій голос трансформеру Еліті-1.

«Трансформери: Початок»: молодого Оптимуса Прайма озвучила зірка «Месників» - Фото 2

Разом з Гемсвортом, Генрі та Йоханссон інших персонажів цієї анімаційної пригоди озвучили такі відомі актори, як Кіген-Майкл Кі (Б-127/Бамблбі), Джон Гемм (Сентеніел Прайм), Лоуренс Фішберн (Альфі Тріон) та Стів Бушемі (Старскрім).

Купуйте квитки на мультфільм «Трансформери: Початок» на нашому сайті.

Источник материала