Джеймс Кемерон назвав "Термінатора" частково кринжовим та пояснив чому
Джеймс Кемерон назвав "Термінатора" частково кринжовим та пояснив чому

Джеймс Кемерон назвав "Термінатора" частково кринжовим та пояснив чому

Про це пише NME.

Фантастичний бойовик "Термінатор" з Арнольдом Шварценеггером цього року відзначає 40-річчя з дня виходу на екрани. Фільм, який породив франшизу - кілька сиквелів, телесеріал, комікси, романи та відеоігри, - став першою повнометражною стрічкою для Джеймса Кемерона.

Попри шалений комерційний успіх фільму, в інтерв’ю Empire Кемерон сказав, що є частини стрічки, які зараз йому важко дивитися.

"Я не думаю про нього як про Святий Грааль, це точно. Я дивлюся на це зараз, і є частини, які доволі кринжові, і частини, які схожі на: "Так, ми зробили досить добре за наявні ресурси", - поділився режисер.

Технології, які були доступні 40 років тому, а також бюджет фільму обмежували його творців.

"Я не відчуваю сорому за жоден діалог, але я маю нижчий фактор кринжовості щодо діалогів, які я пишу, ніж, мабуть, більшість людей. Знаєте що? Покажіть мені ваші три з чотирьох найкасовіших фільмів — тоді ми поговоримо про ефективність діалогу", — додав він, посилаючись на два "Аватара" та "Титанік".

  • У 2025 році на великі екрани вийде "Аватар 3". Проте Кемерон розповів, що вже має ідеї щодо 6-ї та 7-ї частин.
  • Очікується, що "Аватар 4" вийде у 2029 році, а "Аватар 5" — у 2031 році.
  • "Аватар: шлях води" Джеймса Кемерона обігнав у прокаті інший фільм режисера - "Титанік" і став третім найкасовішим фільмом в історії. Його касові збори у світовому прокаті становили $2,2433 млрд, у той час, як збори "Титаніка" - $2,2428 млрд.
  • Виконавець ролі Джейка Саллі у кінофраншизі "Аватар" Сем Вортінгтон розкрив, що зйомки 4-ї частини розпочалися в лютому 2024 року.


Источник материала
loader