На велопараді та велоперегонах збиратимуть 500 000 грн на ППО Київщини. Як взяти участь?
На велопараді та велоперегонах збиратимуть 500 000 грн на ППО Київщини. Як взяти участь?

На велопараді та велоперегонах збиратимуть 500 000 грн на ППО Київщини. Як взяти участь?

29 вересня, у цю неділю, у Києві пройде Велопарад дівчат від U-Cycle та аматорські велоперегони True Trail від Київської сотки. Про це зазначає Асоціація велосипедистів Києва.

Спільно з благодійним фондом «Гуркіт» велоспільнота збиратиме кошти на потреби ППО Київщини. За участь у будь-якому заході потрібно зробити донат у 500 гривень, мета збору — 500 тисяч гривень.

Благодійний фонд «Гуркіт» планує зібрати кошти на 2 тепловізійні приціли, 2 зарядні станції для 104 бригади ТрО та 92 окремого протитанкового батальйону.

Обидва підрозділи забезпечують ППО Київщини. Всі охочі можуть підтримати збір за посиланням.

Велопорад пройде 29 вересня 2024 року, 13:00. Збір о 12:00, біля пам’ятника Григорію Сковороді)

Реєстрація: https://e.ticketme.org/events/VeloPPO

True Trail від Київської сотки відбудеться у той же день о 12:00 , збір об 11:00 біля велокафе «Лайба», X-Park (парк Муромець)

Реєстрація: https://e.ticketme.org/events/VeloPPO

Більше інформації про обидві велоподії за посиланням: https://bike2024.hurkit.org/

Велопарад дівчат проходить з 2010 року і це буде 11 заїзд, його основна мета — підтримка жінок на велосипедах та популяризація велотранспорту в Києві. За статистикою, у Києві лише 15% велосипедистів — жінки.

Велопарад дівчат символізує ідею, що велосипед — це насамперед транспорт, а не лише спорт, і кожен може визначати свій стиль одягу незалежно від велосипеда. Організатори запрошують усіх бажаючих, без дрескоду, на велопрогулянку історичним центром Києва. До участі можна долучитися разом з друзями, незалежно від статі чи стилю одягу, і навіть присвятити поїздку тим, хто зараз воює і не може приєднатися. Велопарад підкреслює важливу роль жінок у суспільстві, особливо під час війни, та підтримує ЗСУ.

Маршрут велопораду пройде Подолом без перекриття доріг маршрутом : Контрактова площа – вул. Сагайдачного – Поштова площа – Труханів острів – парк Муромець.

True Trail — це велоперегони, де можуть взяти участь учасники будь-якого віку та рівня підготовки.

True Trail пропонує два формати: Змагальний (10 і 20 км) із визначенням переможців за віковими категоріями та Open без переможців для дорослих і дітей від 12 років. Для участі потрібні гірські, гревельні або циклокросові велосипеди та шолом. На учасників чекатиме розважальна програма і пам’ятні відзнаки.

На фініші Велопарад зустрінеться з учасниками велоперегонів True Trail. У парку Муромець заплановані вручення відзнак, музична програма та благодійний аукціон для збору коштів на ППО.

Організатори:

  • U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») — це громадська організація, яка з 2007 року активно займається адвокацією велоінфраструктури, популяризацією велосипедного транспорту та підвищенням безпеки на дорогах. Перший Велопарад дівчат відбувся у Києві в 2010 році, а згодом став відомим у багатьох інших містах.
  • «Київська сотка» — це велосипедний марафон, відкритий для всіх бажаючих, як для чоловіків, так і для жінок, з дистанцією у 100 км. Окрім цього заходу, організатори проводять і інші аматорські велозмагання.
  • Благодійний фонд «Гуркіт» постійно підтримує підрозділи ППО, надаючи необхідне обладнання, таке як пікапи, турелі, прожектори, тепловізори, планшети та зарядні станції, щоб допомагати захищати українські міста від ворожих атак дронів і ракет.
  • #велопробіг
  • #збір коштів
  • #київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader