"Мовчи": гурт "Пиріг і батіг" презентував нову пісню та кліп
"Мовчи": гурт "Пиріг і батіг" презентував нову пісню та кліп

"Мовчи": гурт "Пиріг і батіг" презентував нову пісню та кліп

Відео гурт опублікував на своєму YouTube-каналі, передає "Еспресо.Захід".

"Вкрай утішені, що й і цего разу до роботи долучилась команда Даринки Ши, і ми за це їй безмежно вдячні. Даринка не з чуток ознайомлена з нашими трудами, і продовжує цею роботою попереднє відео на твір Грицька Чупринки "І гріховна І свята"", – кажуть у гурті.

"Замордовані: Подзвін перший" – це проєкт, який містить композиції з віршами знищених радянським режимом поетів. Наразі гурт працює над продовженням триптиха "Замордовані", а також із фольклорним спадком, яким є збірка "Колядницький", що складатиметься з колядок із різних регіонів України.

Лідер гурту Мар’ян Пирожок досліджує українську поетичну спадщину, на основі якої разом з академічними музикантами створює камерну барокову музику. Окрім нових робіт, у доробку "Пирога і батога" є також альбом "Сьпівомовний" на вірші Степана Руданського та "Зелений" із поезією Богдана-Ігора Антонича.

Інші новини культури

У Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса студенти театральної робітні при театрі поставили виставу "Сіддхартха" за романом Германа Гессе. Прем'єра запланована на 4 жовтня. Шляхом Сіддхартхи вестимуть Єва Федчишин, Артем Черепаня, Андрій Лановенко, Максим Журавчак, Данило Апет, Аріна Бочарова, Євген Венгерський, Володимир Глушко, Андрій Ватаманюк, Дар‘я Шутко, Наталя Дашкович, Максим Якимець, Каріна Кузенко, Меланія Нагорнюк, Тимур Івакін та Софія Нагуляк.



Источник материала
loader