Крістен Стюарт зіграє в новому горорі про вампірів з Оскаром Айзеком
Крістен Стюарт зіграє в новому горорі про вампірів з Оскаром Айзеком

Крістен Стюарт зіграє в новому горорі про вампірів з Оскаром Айзеком

Головні ролі у майбутньому фільмі жахів «Flesh of the Gods» виконають зірка саги «Сутінки» Крістен Стюарт та зірка франшизи «Зоряні війни» Оскар Айзек. І в ньому колишня Белла Свон знову зіштовхнеться з вампірами.

Крістен Стюарт зіграє в новому горорі про вампірів з Оскаром Айзеком - Фото 1

Сюжет горора про вампірів з інтригуючою назвою «Flesh of the Gods» («Плоть богів») буде розгортатися в 1980-х роках. Чоловік та дружина вирішують проміняти своє розкішне життя в Лос-Анджелесі на нічні пригоди з енігматичною групою гедоністів, що відкриває їм двері до сюрреалістичного світу насилля.

Повідомляється, що Айзек та Стюарт втілять це подружжя, і їх зватимуть Рауль та Алекс. Поки вони є єдиними оголошеними членами касту.

У режисерському кріслі проєкту знаходиться Панос Косматос, який зняв відомий трилер «Менді» з Ніколасом Кейджем. Над сценарієм разом з ним працював Ендрю Кевін Волкер («Сонна лощина», «Людина-вовк», «Вбивця»).

Цього року Стюарт зіграла головну роль у трилері «Любов, брехня та кровопролиття», а Айзек нещодавно приєднався до всесвіту Marvel, зігравши нового антигероя у супергеройському серіалі «Місячний лицар».

Источник материала
loader