"Гострі Картузи" повертаються: Netflix опублікував фото зі старту зйомок повнометражного фільму
"Гострі Картузи" повертаються: Netflix опублікував фото зі старту зйомок повнометражного фільму

"Гострі Картузи" повертаються: Netflix опублікував фото зі старту зйомок повнометражного фільму

Про це повідомляють Variety та Netflix y соцмережі Х.

"Томмі Шелбі повернувся. Кілліан Мерфі та Стівен Найт возз’єдналися на знімальному майданчику, коли офіційно стартує виробництво майбутнього фільму Netflix", - анонсувала стримінгова платформа.

Відомо, що режисером повнометражного фільму від Netflix є Том Гарпер, який також керував кількома епізодами серіалу "Гострі Картузи".

Зазначено, що над фільмом працюють британський кінематографіст Стівен Найт, продюсери Керін Мандабах та Гай Хілі, а також виконавчі продюсери Девід Косс, Джеймі Глейзбрук, Ендрю Уоррен та Девід Мейсон.

"Здається, Томмі Шелбі не закінчив зі мною... Дуже приємно знову співпрацювати зі Стівеном Найтом і Томом Гарпером над кіноверсією "Гострі Картузи". Це для фанатів", - казав Мерфі.

Читайте також: Найяскравіші фільми та серіали, в яких зіграв Кілліан Мерфі. ТОП-5.

Видання додає: акторський склад фільму тримали в таємниці, проте минулого місяця стало відомо, що в "Гострих Картузах" гратиме Баррі Кеоган. Він відомий за ролями у фільмах "Дюнкерк", "Вбивство священного оленя", "Вічні" та "Банши з Інішеріна".

Премʼєра серіалу "Гострі Картузи" відбулася у 2013 році на BBC Two. Останній шостий сезон вийшов у 2022 році, коли в червні стало відомо про роботу над фільмом.

  • У березні цього року Стівен Найт, сценарист, продюсер та автор гангстерського серіалу, що описує життя родини Шелбі в Бірмінгемі в 1920-ті роки, підтвердив, що виконавець головної ролі Кілліан Мерфі повернеться до своєї ролі Томаса Шелбі у повнометражному фільмі за мотивами "Гострих картузів".
  • У червні Netflix підтвердив, що зніме повнометражний фільм за серіалом "Гострі картузи" з Кілліаном Мерфі.


Источник материала
loader