Чарльз Денс та Девід Бредлі возз'єднаються у фільмі «Франкенштейн» Ґільєрмо дель Торо
Чарльз Денс та Девід Бредлі возз'єднаються у фільмі «Франкенштейн» Ґільєрмо дель Торо

Чарльз Денс та Девід Бредлі возз'єднаються у фільмі «Франкенштейн» Ґільєрмо дель Торо

В очікуваній стрічці оскароносного режисера Ґільєрмо дель Торо «Франкенштейн» зіграють знамениті британські актори Чарльз Денс та Девід Бредлі, відомі за ролями Тайвіна Ланністера та Волдера Фрея у «Грі престолів».

Чарльз Денс та Девід Бредлі возз'єднаються у фільмі «Франкенштейн» Ґільєрмо дель Торо - Фото 1

Науково-фантастичний горор «Франкенштейн», написаний та знятий Ґільєрмо дель Торо, буде новою кіноадаптацією культового роману письменниці Мері Шеллі. Його головним героєм буде геніальний вчений Віктор Франкенштейн, який прагне знайти спосіб повернення мертвих до життя, але в результаті створює жахливу істоту.

Роль Віктора Франкенштейна зіграє зірка «Зоряних воєн» та «Дюни» Оскар Айзек, тоді як роль Монстра дісталася зірці «Ейфорії» Джейкобу Елорді. Спочатку дель Торо запропонував цю роль зірці «Нової Людини-павука» Ендрю Ґарфілду, проте конфлікт графіків не дозволив цьому здійснитися.

Ролі зірок хітового фентезійного серіалу «Гра престолів» поки не розголошуються. Ви також можете знати Денса за мегапопулярними серіалами «Корона» та «Пісочний чоловік», а Бредлі за роллю Філча у Поттеріані.

Чарльз Денс та Девід Бредлі возз'єднаються у фільмі «Франкенштейн» Ґільєрмо дель Торо - Фото 2

Головну жіночу роль у фільмі жахів дель Торо виконає Міа Ґот, відома за трилогією трилерів «X», «Перл» та «МаХХХін».

Ще одного з персонажів у майбутній екранізації роману Шеллі втілить зірка Бондіани та фільмів Квентіна Тарантіно Крістоф Вальц.

Прем'єра горора «Франкенштейн» відбудеться у 2025 році на платформі Netflix.

Источник материала
loader