Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом
Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом

Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом

Незважаючи на те, що фільм «Джокер: Божевілля на двох» містить музичні номери, де співать головні герої, Леді Ґаґа наполягає, що це не мюзикл. Але чи це дійсно так?

Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом - Фото 1

Сиквел хітового трилера «Джокер», натхненного коміксами DC, покаже, як Артур Флек/Джокер (Хоакін Фенікс) чекає суду у психіатричній лікарні «Аркхем», де він зустрічає кохання всього свого життя в образі Гарлі Квін (Леді Ґаґа).

У березні цього року сайт Variety повідомив, що стрічка «Джокер: Божевілля на двох» буде мюзиклом, де персонажі виконають 15 відомих хітів, проте кількість оригінальних пісень творці сиквела тримають у таємниці.

Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом - Фото 2

Але спочатку режисер Тодд Філліпс не хотів називати свій сиквел мюзиклом, а тепер і Леді Ґаґа активно намагається переконати глядачів у тому, що це точно не мюзикл. Під час пресконференції на Венеційському кінофестивалі лавреатка премії «Оскар» сказала наступне:

Я б не сказала, що це взагалі-то мюзикл в багатьох сенсах. Він сильно інакший, музика використовується тут для того, щоб персонажі змогли виразити у пісні те, що вони хочуть сказати, бо простого діалогу їм недостатньо.

Якщо ви дивитеся мюзикли, то тут Ґаґа якраз описала типовий мюзикл, хоча вона й не хоче називати продовження «Джокера» мюзиклом. Тож глядачі (і ми разом з ними) були здивовані цією заявою. Таке враження, що творці стрічки бояться відлякати фан-базу Джокера, адже не всі, кому сподобався перший фільм, люблять мюзикли.

Чи є сиквел «Джокера» мюзиклом, ви зможете дізнатися у кінотеатрах вже з 3 жовтня. Купуйте квитки на фільм «Джокер: Божевілля на двох» на нашому сайті.

Леді Ґаґа чомусь стверджує, що сиквел «Джокера» не є мюзиклом - Фото 3

Источник материала
loader