The Wild Robot - прем'єра в Україні 17 жовтня
The Wild Robot - прем'єра в Україні 17 жовтня

The Wild Robot - прем'єра в Україні 17 жовтня

Сезонні відмінності кінокалендаря з часом трохи зійшли нанівець. Жодна з двох останніх премій "Оскар" — "Оппенгеймер", "Все завжди і водночас" — не відбулася восени, традиційної стартової площадки претендентів на премію "Оскар".

І так само, як і влітку, все, як правило, насичене сиквелами, трилерами жахів і потенційними блокбастерами. Втім, деякі старі правила все ще діють. Значний відсоток найкращих фільмів 2024 року буде опубліковано найближчими місяцями в пресі.

Отже, маючи це на увазі, ось один з найбільш очікуваних мультиплікаційних фільмів цієї осені - "Дикий робот".

У релізі DreamWorks Animation, адаптованому з популярної серії книг Пітера Брауна, розповідається про робота (озвученого Люпітою Ніонго), який аварійно приземляється в лісовій дикій місцевості, де, шукаючи завдання, починає вирощувати гусака (стає його прийомним батьком), який поки що не зможе літати. А ще, робот налагоджує дружні зв’язки з іншими тваринами, які живуть поруч.

Отже, "Дикий робот" (англ. The Wild Robot) — американський анімаційний науково-фантастичний драматичний фільм, заснований на однойменній серії книг Пітера Брауна, створений DreamWorks Animation та Universal Pictures. Сценарист і режисер фільму — Кріс Сандерс, продюсер — Джефф Герман, а виконавчий продюсер — Дін Деблуа.

Ролі озвучували: Люпіта Ніонго, Педро Паскаль, Кіт Коннор, Білл Наї, Стефані Сюй та інші.

Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 17 жовтня 2024 року.

 

Джерело



Источник материала