Дженна Ортега зіграє робота в наступному фільмі режисера блокбастера «Тор: Любов і грім»
Дженна Ортега зіграє робота в наступному фільмі режисера блокбастера «Тор: Любов і грім»

Дженна Ортега зіграє робота в наступному фільмі режисера блокбастера «Тор: Любов і грім»

Зірка популярного фентезі «Бітлджюс Бітлджюс» Дженна Ортега виконає головну роль у майбутній науково-фантастичній драмі від володаря премії «Оскар» Тайки Вайтіті, що називається «Klara and the Sun» («Клара і Сонце»).

Дженна Ортега зіграє робота в наступному фільмі режисера блокбастера «Тор: Любов і грім» - Фото 1

У науковій фантастиці «Klara and the Sun», заснованій на романі британського письменника Кадзуо Ішігуро, Ортега зіграє Клару, дівчину-робота, створену, щоб лікувати самотність. Фільм Вайтіті покаже, як Клара намагається врятувати людську родину з розбитим серцем.

Разом з Ортегою у цій стрічці зіграють відома кіноакторка Емі Адамс, яка має вже 6 номінацій на премію «Оскар», та зірка серіалів «Помаранчевий – хіт сезону» та «Покерфейс» Наташа Ліонн. Головну чоловічу роль виконає Саймон Бейкер, що прославився завдяки серіалу «Менталіст».

Вайтіті отримав свій перший «Оскар» за сценарій свого драматичного фільму «Кролик Джоджо» у 2020 році, після чого він працював над серіалами «Мандалорець» та «Наш прапор означає смерть», а також зняв супергеройський екшн «Тор: Любов і грім» та спортивну комедію «Наступний гол – переможний».

Дженна Ортега зіграє робота в наступному фільмі режисера блокбастера «Тор: Любов і грім» - Фото 2

Цього року зірку серіалу «Венздей» можна було побачити у кінотеатрах у стрічці «Фаворитка Міллера» з Мартіном Фріманом та фентезійній комедії Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс», де вона втілила доньку Вайнони Райдер.

Прем'єра екранізації роману «Klara and the Sun» очікується у 2025 році.

Источник материала
loader