Фентезі-серіал «Аґата увесь час» представив сина Багряної відьми
Фентезі-серіал «Аґата увесь час» представив сина Багряної відьми

Фентезі-серіал «Аґата увесь час» представив сина Багряної відьми

Як і очікувалося, той загадковий тінейджер з веб-серіалу «Аґата увесь час», якого грає актор Джо Лок з популярної драмеді «Коли завмирає серце», виявився Біллі Максімовим, сином Ванди та Віжена.

Фентезі-серіал «Аґата увесь час» представив сина Багряної відьми - Фото 1

Обережно, далі йдуть спойлери про нову серію серіалу «Аґата увесь час», що є спін-офом міні-серіалу про Ванду та Віжена, що вийшов у 2021 році.

Особистість загадкового персонажа Лока розкрилася наприкінці п'ятої серії серіалу «Аґата увесь час», коли Біллі нарешті продемонстрував свої сили ковену Аґати Гаркнесс (Кетрін Ган), з яким подорожував Відьомським шляхом.

Це сталося після того, як Аґата висмоктала сили з відьми Еліс (Алі Ан), яка намагалася її захистити від злого привида матері Аґати. Біллі хотів врятувати, проте Аґата та інші відьми зробили вигляд, що така доля і рушили далі. Але тут Біллі розізлився і застосував до них свою блакитну магію, тож Аґату та її ковен поглинула земля біля Відьомського шляху.

В останні секунди серії після використання магії на голові Біллі зявилася синя корона, що нагадує корону Багряної відьми, його матері. Цікаво, що Аґата сказала йому, що він дуже схожий на свою матір, хоча ще нещодавно думала, що він це її син Ніколас, якого вона обміняла на книгу темної магії «Даркголд».

Тепер Біллі має офіційний постер, де можна краще роздивитися його магічну корону, що з'явилася в серіалі під пісню Біллі Айліш «You Should See Me in a Crown». Залишається лише одне питання: що Біллі потрібно на Відьомському шляху? Адже відомо, що той, хто пройде усі випробування отримає здійснення свого заповітного бажання. Що ж це за бажання? І де його брат Томмі?

Популярна теорія каже, що він хоче воскресити свою матір Ванду.

Наступна серія пригодницького фентезі «Аґата увесь час» вийде 16 жовтня.

Фентезі-серіал «Аґата увесь час» представив сина Багряної відьми - Фото 2

Источник материала