У Львові пройде Молодіжний форум «ВАЙБ»
У Львові пройде Молодіжний форум «ВАЙБ»

У Львові пройде Молодіжний форум «ВАЙБ»

В п’ятницю, 18 жовтня 2024 року, з 11:00 у !FESTrepublic (вул. Старознесенська 24-26) стартує Молодіжний форум «ВАЙБ» – масштабна подію, що відкриває нові можливості для молоді, яка прагне професійного зростання та кар’єрного успіху в Україні.

«ВАЙБ» — це платформа, яка об’єднає студентів, старшокласників, роботодавців, освітян та представників державних установ для створення спільноти, що підтримує розвиток талантів та працевлаштування молоді всередині країни.

Наша мета – допомогти молодим людям знайти своє місце на ринку праці, набути важливих професійних навичок та зустрітися з потенційними роботодавцями.

Хто може взяти участь?

  • Студенти професійно-технічних закладів – отримайте нові знання, познайомтеся з потенційними роботодавцями та знайдіть можливості для стажування.
  • Учні 8-11 класів – дізнайтеся більше про різні професії, можливості навчання у профтехах та зробіть усвідомлений вибір майбутньої кар’єри.
  • Освітяни та викладачі – обмінюйтесь досвідом, обговорюйте нові освітні методики та дізнавайтеся про нові напрями у підготовці спеціалістів.
  • Бізнес та роботодавці – знайдіть молоді таланти, які можуть стати вашими майбутніми співробітниками, та надайте їм можливості для стажування чи роботи.
  • Батьки – допоможіть своїм дітям обрати правильний кар’єрний шлях, отримавши більше інформації про сучасні професії та їхні перспективи.

У програмі форуму:

  • Панельні дискусії з експертами ринку праці, які розкажуть про сучасні тренди та можливості для молоді.
  • Ярмарок професій, де роботодавці представлять свої компанії та можливості для стажування й працевлаштування.
  • Ярмарок профтехів, на якому будуть представлені навчальні заклади та спеціальності.
  • Майстер-класи від досвідчених спеціалістів, де учасники зможуть отримати практичні навички та спробувати себе в різних професіях.
  • Ярмарок молодіжного підприємництва від групи мінікампаній Junior Achievement Ukraine.

Хедлайнер Форуму YAKTAK

Молодіжний форум «ВАЙБ» – це твоя можливість зробити важливий крок на шляху до успішної кар’єри в Україні!

Для участі у Форумі реєструйся за покликанням: https://t.me/forumVibeBot

Організатори: Львівська обласна державна адміністрація, компанія Капітель – ремонт приміщень, Українське Бізнес Братство, ГО «UMIMD»

Генеральні партнери: Kapitel, LA ПʼЄЦ, RAROG GROUP, DECIDE

Бізнес-партнери: GIZ, CeDePe, Li-Tay, Arbofari, Elf Decor, Меблевий кластер, Layher, Рієл Енерго, Така мака & Dиз art, FlexoRes, Gabion Plus, Oksana Mukha, Grand Hotel, Queen Wear, Файні льоди.

Наталка СТУДНЯ

Источник материала