У третьому «Веномі» з'явиться зірка серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс
У третьому «Веномі» з'явиться зірка серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс

У третьому «Веномі» з'явиться зірка серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс

Стало відомо, що зірка мегапопулярного серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс, який також знімався у Поттеріані, приєднався до акторського складу кінокоміксу «Веном: Останній танець», де головну роль грає Том Гарді.

У третьому «Веномі» з'явиться зірка серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс - Фото 1

Синопсис фільму «Веном: Останній танець» повідомляє, що після подій попередньої частини Едді та Веном змушені тікати, адже тепер їх переслідують два світи, які закручують усе в одну павутину. Тож вони повинні прийняти доленосне рішення, яке стане їхнім останнім танцем.

Трейлери розкривають, що Едді та Веному доведеться боротися з нашестям симбіотів, які прибувають на Землю, і за усім цим стоїть їхній творець Кналл. І в фінальній пригоді цієї веселої парочки на кону стоїть доля усього світу.

Деталі про героя Іванса не розкриваються, але Едді та Веном зустрінуть його під час своєї подорожі. На офіційному кадрі його персонаж нагадує гіппі, що подорожує американськими просторами з друзями чи родиною. Відомо, що його зватимуть Мартін.

У третьому «Веномі» з'явиться зірка серіалу «Дім дракона» Ріс Іванс - Фото 2

Зараз Іванс грає Отто Гайтавера, правицю короля у хітовому фентезі «Дім дракона», заснованому на романі Джорджа Р.Р. Мартіна, а ще він зіграв Ксенофілія Лавґуда у фільмі «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1» та суперлиходія Ящіра у кінокоміксах про Людину-павука, тож це вже його не перша пригода у кіновсесвіті Marvel.

Ви зможете подивитися екшн «Веном: Останній танець» у кінотеатрах з 23 жовтня. Його режисеркою стала Келлі Марсел.

Источник материала