Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4»
Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4»

Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4»

Том Голланд повернеться в ролі Людини-павука, і це може бути раніше, ніж ми думали. Актор вже ознайомився зі сценарієм супергеройському фільму «Людина-павук 4», і вони з Зендеєю дуже чекають початку зйомок.

Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4» - Фото 1

Два дні тому Голланд, який з року грає у кіновсесвіті Marvel роль Пітера Паркера/Людини-павука, зявився на подкасті Річа Ролла, де мова, звичайно ж, зайшла про очікуваний блокбастер «Людина-павук 4», що може почати нову трилогію про його супергероя, який є одним з Месників.

Актор не розкрив деталей (що для нього точно було непросто, бо всім відомо, як він погано зберігає секрети Marvel), але поділився своїми враженнями від чорнового сценарію:

У нас є ідея та чорновий сценарій, що прекрасно. Його потрібно допрацювати, але сценаристи роблять чудову роботу. Я прочитав його три тижні тому, і він справді запалив [в моєму серці] вогонь.

Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4» - Фото 2

Також цей сценарій читала його дівчина Зендея, яка в MCU грає двічину Пітера Паркера ЕмДжей, і, як зізнався Голланд, під час читання вони стрибали у вітальні від захвату:

Це справжній фільм, який вартує поваги наших шанувальників.

Востаннє ми бачили Людину-павука в блокбастері «Людина-павук: Додому шляху немає», де вн зустрівся з Пітерами Паркерами з інших всесвітів, а також з їхніми ворогами, і наприкінці, щоб врятувати його світ, Доктору Стренджу довелося стерти усім пам'ять про те, що Пітер є Людиною-павуком, включаючи його друзів. Тож ЕмДжей та Нед тепер його взагалі не пам'ятають. Цікаво, що сценаристи вигадають у наступному фільмі.

Том Голланд і Зендея вже прочитали чорновий сценарій фільму «Людина-павук 4» - Фото 3

Источник материала
loader