Львів’ян запрошують на велике симфонічне шоу по світу “Гри Престолів”
Львів’ян запрошують на велике симфонічне шоу по світу “Гри Престолів”

Львів’ян запрошують на велике симфонічне шоу по світу “Гри Престолів”

«У Грі Престолів ти перемагаєш або вмираєш» – одна з найвідоміших фраз книг та серіалів світу Льоду та Полум’я, як зазначає художня керівниця оркестру LUMOS Orchestra – Діана Коваль. У 2023 році відбулась грандіозна прем’єра шоу до серіалів “Гра Престолів” та “Дім Дракона” і цьогоріч, на прохання слухачів, організатори повторюють свою концертну програму.

“Гра Престолів: симфонія Льоду та Полум’я” це авторське шоу по мотивам книг Дж. Мартіна про світ де триває постійна боротьба: як між свіітлом та вічною темрявою, так і між пануючими при владі Домами. Та дане шоу – не просто концерт”, – доповнює Діана.

“Глядачі зможуть побачити на 5 екранах авторські картини, анімації та ілюстрації, що доповнюватимуть музику Рамін Джаваді: а це більше 40 різних композицій з усіх сезонів серіалів “Гра Престолів” та “Дім Дракона”. Також гості вечора зможуть насолодитись тематичними костюмами музикантів, декораціями та почути не лише класичні симфонічний оркестр та хор, а й багато старовинних музичних інструментів: лютню, дудук, бузукі, крумгорн та ін.

Окрім того, подія інтерактивна: кожен бажаючий може долучитись до боротьби Престолів, обрати свій Дім та допомогти його коронувати, а наприкінці вечора визначити долю світу – чи він відродиться у Вогні Життя чи загине у пітьмі Льоду”.

Молодіжний, неймовірно професійний та талановитий колектив LUMOS Orchestra, складається з кращих музикантів країни і вже не перший рік тішить слухачів атмосферними та якісними проєктами по: “Гаррі Поттеру”, “Володарю Перснів”, відеоіграх, фільмах Хаяо Міядзакі та ін. Ба більше – цьогоріч оркестр виступав на одній сцені з Шарон ден Адель (“Within Temptaion”) і був хедлайнером Atlas Weekend 2024! Також грав з фантастичним Полом Ромеро (композитор музики до культових ігор “Герої Меча та Магії”) та брав участь у кращих гік фестивалях України – FANCON, Comic Con Ukraine, Dice Con. З молодіжним хором “Євшан” вони творять на сценах справжню магію: втілюють свою щиру любов до фантастичних світів у високопрофесійне та емоційне музичне виконання і неповторні враження у серцях кожного.

Долучайтесь до події і разом ми створіть унікальне й незабутнє шоу!

  • Диригент концерту — Роман Кресленко
  • Художня керівниця оркестру — Діана Коваль
  • Художня керівниця хору — Ірина Кресленко

Гра Престолів розпочнеться 26 жовтня о 18:00 у Львівській філармонії (квитки доступні у касі філармонії та за посиланням:

Ольга МАКСИМ’ЯК

Источник материала