Дональд Трамп вийшов працювати на кухню у McDonald's – відео
Дональд Трамп вийшов працювати на кухню у McDonald's – відео

Дональд Трамп вийшов працювати на кухню у McDonald's – відео

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп вирішив попрацювати у закладі мережі ресторанів «Макдональдс» у Пенсільванії. Про це повідомляє CNN.

Трамп одягнув замість піджака фартух і приготував кілька порцій картоплі фрі, після чого роздав її через вікно обслуговування, розповідаючи, що цей фастфуд — за його рахунок.

Фото: Getty Images

«Я шукаю роботу», - сказав Трамп власнику закладу.

«Я міг би це робити весь день. Я люблю „Макдональдс“, я люблю працювати, я люблю бачити хорошу роботу».

ЗМІ зазначили, що після того, як співробітник показав Трампу, як замочувати кошики з картоплею фрі в олії, кандидат у президенти прийняв свою чергу і навіть допоміг наповнити кілька пакетів на виніс. Після цього політик, не знімаючи фартуха, влаштував імпровізовану прес-конференцію через вікно обслуговування автомобілів.

Дональд Трамп вийшов працювати на кухню у McDonald's – відео - Фото 1

Візит республіканця до «Макдональдсу» відбувся на тлі його висміювання Камали Харріс. Кандидат від демократів насамперед розповідала, що під час навчання у коледжі стояла на касі та готувала картопля фрі. За даними CNN, це відбувалося влітку 1983, коли майбутня віце-президент навчалася в Університеті Говарда.

«Ви можете собі уявити Дональда Трампа, який працює у «Макдональдсі»? Він не зміг би керувати цією чортовою машиною макфлуррі», — сказав губернатор Міннесоти Тім Уолц, якого Харріс обрала своїм віце-президентом.

Трамп вважає, що Камала Харріс сфабрикувала свої заяви про роботу у ресторані швидкого харчування.

«Я завжди хотів працювати у McDonald's, але ніколи не робив цього. Я балотуюся проти того, хто сказав, що вона там працювала, але це виявилося абсолютно фальшивою історією», — сказав Трамп під час зміни у Макдональдсі.

Источник материала
loader