Чи зупинився транспорт у заторах після змін на Вокзальній площі?
Чи зупинився транспорт у заторах після змін на Вокзальній площі?

Чи зупинився транспорт у заторах після змін на Вокзальній площі?

На п’ятий день після запровадження нової схеми організації дорожнього руху на Вокзальній площі спостерігаються затори у ранкову годину пік, але вони швидко зникають, повідомляє ГО «Пасажири Києва».

Напередодні увечері «Пасажири» зафіксували відсутність заторів станом на 21:45, але помітили, що водії порушують правила. Зокрема, зупиняються на велосмугах і зупинках, у той час, як смуги, виокремлені саме для висадки-посадки пасажирів водіями приватних автівок, — вільні, а на паркінгах є місця.

Вранці о 6:30 спостерігався затор до вокзалу від вулиці Жилянська, однак такі само затори у пікові години були й до змін.

Тягнучка сформувалась переважно через те, що водії самі собі створювали незручності: стояли на аварійці чи паркувалися в смугах для висадки та посадки пасажирів, заїжджали на смуги громадського транспорту.

Вже після сьомої ранку затор на в’їзд до вокзалу зник, а за 20 хвилин зник і на виїзд.

«Загалом на п’ятий день змін хаосу менше, але є затори через порушення водіями ПДР та небажанням паркуватися на паркінгах», — підсумовують «Пасажири».


Затримки, що виникають після запровадження змін у схемах руху, є нормальним явищем. Вони тривають, доки водії не пристосовуються до нових умов.

Докладніше про нову схему руху на Вокзальній площі «Хмарочос» розповідав у цьому матеріалі.

  • #Вокзальна площа

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader