Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто
Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто

Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто

Режисер Джеймс Ганн поділився новим кадром свого майбутнього фільму для DC «Супермен» (також відомий як «Супермен: Спадщина»), який показує Супермена та його вірного чотирилапого друга Крипто у космосі.

Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто - Фото 1

Очікуваний кінокомікс від творця трилогії «Вартові Галактики» розповість про молоді роки іншопланетянина Кларка Кента, який завдяки своїми суперсилам стає найвідомішим супергероєм Землі Суперменом, та його журналістську діяльність. Головну роль у новій адаптації коміксів DC про Людину зі сталі виконає актор Девід Коренсвет.

Поділившись першим поглядом на Супермена та Крипто, Ганн написав, що натхненням для цього пса став його пес Озу, якого він взяв з притулку:

Крипто прибуде на великі екрани наступного літа у «Супермені». Натхненням для Крипто став наш пес Озу, якого ми взяли з притулку, незадовго після того коли я почав писати сценарій «Супермена».

Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто - Фото 2

Режисер зізнався, що перший час з Озу було складно, але це наштовнуло його на думку, що у новій пригоді Супермена має бути суперпес:

Він увірвався до нас і зруйнував наш дім, наше взуття, наші меблі - він навіть пожував мій лептоп. Пройшло багато часу, перш ніж він дозволив нам себе погладити. Я пам'ятаю, як думав: «Боже, яким би складним було життя, якби Озу мав суперсили?», і так у сценарії з'явився Крипто й змінив цю історію так, як Озу змінив моє життя.

Незважаючи на усі складнощі, Ганн дуже любить свого пса і закликає своїх шанувальників теж брати з притулку тварин й дарувати їм любов та дім.

В прокат супергеройський фільм «Супермен» вийде 10 липня 2025 року.

Новий фільм про Супермена від Джеймса Ганна представить його суперпса Крипто - Фото 3

Источник материала
loader