«Вовкулака»: український трейлер фільму жахів від режисера «Людини-невидимки»
«Вовкулака»: український трейлер фільму жахів від режисера «Людини-невидимки»

«Вовкулака»: український трейлер фільму жахів від режисера «Людини-невидимки»

Напередодні Гелловіна студії Blumhouse та Universal Pictures поділилися офіційним трейлером очікуваного фільму жахів «Вовкулака» («Wolf Man»), де головну роль грає зірка оскароносної стрічки «Бідолашні створіння» Крістофер Ебботт.

Горор «Вовкулака» покаже Ебботта у ролі Блейка — чоловіка та батька з Сан-Франциско, який успадковує віддалений будинок у сільській місцевості Орегону після таємничого зникнення батька. Оскільки його шлюб знаходиться на межі краху, він переконує дружину разом з донькою відвідати заміський маєток, аби відпочити від метушні міста. Проте спокій не триває довго: після приїзду на родину нападає невидима тварина, змушуючи їх замкнутися у будинку. Із настанням ночі Блейк починає дивно поводитись, перетворюючись на щось невпізнане. Тож його дружині доведеться обирати, чи істота у їхньому домі є більш небезпечною, ніж та, що поза ним.

«Вовкулака»: український трейлер фільму жахів від режисера «Людини-невидимки» - Фото 1

Роль його старшої доньки виконує Джулія Ґарнер, найбільш відома за роллю Рут у популярному серіалі від Netflix «Озарк» та головною роллю у міні-серіалі «Вигадана Анна». Акторка має 3 премії «Еммі».

Для режисера Лі Воннела це буде перша режисерська робота після виходу його хітового фільму жахів «Людина-невидимка» за участю Елізабет Мосс.

Незабаром Еббот зіграє у супергеройському екшні «Крейвен-мисливець» за участю зірки других «Месників» Аарона Тейлора-Джонсона. Там він втілить Іноземця, суперлиходія з коміксів Marvel.

Українська прем'єра горора «Вовкулака» запланована на 16 січня 2025 року.

«Вовкулака»: український трейлер фільму жахів від режисера «Людини-невидимки» - Фото 2

Источник материала
loader