На шостому поверсі київського ЦУМу відкривається новий заклад у форматі бар+магазин. Kyi Bar&Shop пропонує готові коктейлі у пляшках і банках.
Це проєкт Артема Скапенка (LoggerHead, Hram, MAD Bar’s House, медіа BarOut) і Наталі Макарчук. Історія бару почалася зі створення горілки Kyi, присвяченої місту. Її подають не в чарці, а в келиху, з льодом, ароматичними екстрактами та бітерами.
За бачення інтер’єру відповідав Ілля Неправда. У просторі багато металу та дерева. Про любов до Києва звідусіль натякають маленькі листочки каштана — від вивіски до килима чи деталей барної стійки.
Перевага готових коктейлів — у швидкій, практично блискавичній подачі та стабільному смаку, стверджують у закладі. Премікси готують щодня, тож коктейлі завжди свіжі та охолоджені. Гості також можуть придбати інгредієнти для коктейлів і барний інвентар від українського бренду Barta. Барну карту розробив Іван Носко.
Артем Кабулахін, який відповідає за меню закусок, крім звичних для бару оливок чи маринованого артишока, залучив українські продукти: наприклад, поліський шовдар, мус із сома.
Дещо з меню:
- Коктейль Kyiv Sour на крані або в банці — 220 гривень
- Коктейль Aviation у пляшці (500 мл) — 695 гривень
- Чарка Kyi горілки — 66 гривень
- Best for beer (картопляні чіпси, крем з копченого сома, мариновані огірки) — 150 гривень
- Курячий паштет, яблучний мармелад, хліб — 130 гривень
- Молодий каштановий сир з трюфелем — 150 гривень
- Картопляні чипси homemade — 75 гривень
Kyi Bar&Shop планують у майбутньому розширити до мережі, що налічуватиме приблизно 20 локацій. Зараз розглядають приміщення у Львові.
«У мене завжди була мрія створити мережу демократичних барів, яка б базувалась саме на українському продукті — якісному, інноваційному, сучасному. Так з’явився концепт KYI bar&shop з фокусом на ready-to-drink-коктейлях», — зазначає Артем Скапенко.
- #бар
- #заклад
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті