Нардеп Мусій закликав Петра Порошенка направити главу СБУ в правильне русло
Нардеп Мусій закликав Петра Порошенка направити главу СБУ в правильне русло

Нардеп Мусій закликав Петра Порошенка направити главу СБУ в правильне русло

Нардеп Олег Мусій закликав Петра Порошенка направити главу СБУ в правильне русло.

Звернутися до президента країни народного депутата змусила ситуація на одеському "Інтерхімі", який протягом останніх трьох місяців перебуває під жорстким пресингом СБУ."Сьогодні ми спостерігаємо маскі-шоу на самому передовому фармпідприємстві країни зі 100% українських інвестицій.

У мене питання до народних депутатів і керівництва країни: коли ви послідовні, коли приймаєте закони, що забороняють кошмарити бізнес, або коли допускаєте тримісячні перевірки СБУ? Відколи ви, пан Грицак, кришуєте знищення бізнесу в Україні? Чому ви кришуете Супрун, яка закуповує препарати у країни-агресора, і кошмарить українського виробника?" - заявив Олег Мусій сьогодні під час брифінгу в ВР.

Направте свого підлеглого в русло захисту національних інтересів України, а не знищення трудового колективу підприємства, що платить податки в розмірі 130 млн грн на рік, єдиного в країні виробника препаратів для онкохворих в термінальній стадії.

Такі невластиві СБУ функції, як втручання в господарську діяльність підприємств, давно пора було зупинити", - звернувся до президента Мусій.

Олега Мусія підтримали нардепи Олександра Кужель та Андрій Шипко.

Під час брифінгу також прозвучало попередження керівництву країни про страйк трудового колективу "Інтерхіма", якщо його звернення про припинення втручання Служби безпеки України в господарську діяльність підприємства не буде задоволено."Ми не в силах терпіти необґрунтовані звинувачення на нашу адресу про співпрацю з країною-агресором.

Більш того, ми знаємо, що ці міжкланові розбирання ведуться за рахунок 130 млн грн нами ж сплачених податків", - заявив глава страйкового комітету "Інтерхіма" Олександр Чумак.

Источник материала
Поделиться сюжетом