Тушкована риба під маринадом: смачний рецепт на всі випадки життя
Тушкована риба під маринадом: смачний рецепт на всі випадки життя

Тушкована риба під маринадом: смачний рецепт на всі випадки життя

Час підготовки: менше 30 хвилин.

Час приготування: 1 год.

Порції: 4.

½ моркви.

1 головка цибулі.

3 ст.

2 ст.

оливкової олії.

1 ч.

сіль і спеції за смаком.

2 ст.

томатної пасти.

2 минтая.

Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.

Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.

У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.

Тушкуємо все до готовності.

Солимо і перчимо.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.

Источник материала
Поделиться сюжетом