"Укравтодор" цьогоріч хоче завершити дорогу зі Львова до Умані
"Укравтодор" цьогоріч хоче завершити дорогу зі Львова до Умані

"Укравтодор" цьогоріч хоче завершити дорогу зі Львова до Умані

14:31, 17 січня 2019.

Транспорт.

11.

У прес-службі зазначили, що окремими важливими об'єктами в рамках реалізації Go Highway цього року стане капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман та в'їзду до міста Миколаєва з боку Одеси.

Цьогоріч планується відремонтувати 108 км дороги Львів - Умань / фото ukravtodor.

Державне агентство автомобільних доріг України цьогоріч планує відремонтувати понад 108 кілометрів дороги транспортного коридору між Балтійським і Чорним морем під назвою Go Highway, завдяки чому до кінця поточного року можна буде дістатися канатною дорогою зі Львова до Умані.

Про це повідомила прес-служба "Укравтодору".

Зазначається, що протягом минулих двох років "Укравтодор" у рамках реалізації Go Highway вже повністю відремонтував трасу Львів - Умань у Львівській, Тернопільській областях, забезпечивши якісний проїзд для всіх категорій транспорту по дорозі 2 категорії на ділянці Львів - Хмельницький і частково у Вінницькій і Черкаській областях.

"Цьогоріч будуть завершені роботи на ділянці Львів - Умань в Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях.

Отже, вже до кінця поточного року можна буде дістатися сучасною європейською дорогою від Львова до Умані", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що окремими важливими об'єктами в рамках реалізації Go Highway цього року стане капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман і в'їзду в місто Миколаєва з боку Одеси.

"Наступного року плануємо завершити перший етап реалізації проекту на всьому протязі коридору.

З 2020 року планується розпочати другий етап цього проекту", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, на будівництво транспортного коридору Go highway, який з'єднає швидкісною дорогою Балтику і Чорне море, в 2019 році передбачено 4 мільярди гривень.

#ремонт доріг.

Источник материала
Поделиться сюжетом